論文 - 大迫 一史
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Value-added use of mushroom ergothioneine as a colour stabiliser in processed fish meats
H. N. Bao, K. Osako, T. Ohshima , 2010年10月
Journal of the Science of Food and Agriculture , 90(10) , 1634 - 1641
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Olfactometric characterization of aroma active compounds in fermented fish paste in comparison with fish sauce, fermented soy paste and sauce products.
A. Giri, K. Osako, A. Okamoto, T. Ohshima , 2010年10月
Food Research International , 43(4) , 1027 - 1040
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アナアオサで痩せウニを育て,藻場を回復させよう!
大迫一史 , 2010年04月
アクアネット , 3 , 46 - 49
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Chemical compositions and characterisation of skin gelatin from farmed giant catfish (Pangasianodon gigas)
A. Jongjareonrak, S. Rawdkuen, M. Chaijan, S. Benjakul, K. Osako, M. Tanaka , 2010年03月
Food Science and Technology , 43 , 163 - 165
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Identification and characterisation of headspace volatiles of fish miso, a Japanese fish meat based fermented paste, with special emphasis on effect of fish species and meat washing.
A. Giri, K. Osako, T. Ohshima , 2010年03月
Food Chemistry , 120(2) , 621 - 631
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Oxygen permeability and antioxidative properties of edible surimi films.
W. Weng , K. Osako, M. Tanaka , 2009年11月
Fisheries Science , 75(1), , 233 - 240
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Effects of flavourzyme on yield and some biological activities of Mungoong, an extract paste from the cephalothorax of white shrimp.
S. Benjakul, W. Binsan, W. Visessanguan, K. Osako, M. Tanaka , 2009年11月
Journal of Food Science , 74 , 73 - 80
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酢じめかまぼこ製造時における卵白添加と坐りの影響について
阿部周司,翁 武銀,田中宗彦,K. Limpisophon,大迫一史 , 2009年11月
日本水産会誌 , 75(4) , 695 - 700
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ガンガゼDiadema setosum生殖腺の呈味特性
金子浩大,白井隆明,田中宗彦,亀井正志,松本 仁,大迫一史 , 2009年11月
日本水産会誌 , 75(4) , 689 - 694
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Lipid characteristics of coastal migratory Sarda orientalis tissues.
K. Osako, H. Saito, W. Weng, K. Kuwahara, M. Tanaka , 2009年11月
Fisheries Science , 75(4) , 1055 - 1066
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凍結魚肉の解凍条件が解凍後の魚肉に与える影響
阿部周司,大迫一史,渡辺 学,鈴木 徹 , 2009年11月
日本冷凍空調学会論文集 , 23(3) , 217 - 224
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Characterization of gelatin films prepared from under-utilized blue shark (Prionace glauca).
K. Limpisophon, M. Tanaka, W. Weng, S. Abe, K. Osako , 2009年11月
Food Hydrocolloids , 23(7) , 1993 - 1000
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可食性フィルムの保存中における性状変化.
翁 武銀,大迫一史,田中宗彦 , 2009年11月
日本食品保蔵科学会誌 , 35(2) , 59 - 63
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Effect of raw materials on the extractive components and taste aspects of fermented fish paste: sakana miso.
A. Giri, K. Osako, T. Ohshima , 2009年11月
Fisheries Science , 75(3) , 785 - 796
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Extractive components and taste aspects of fermented fish pastes and bean pastes prepared using different koji molds as starters.
A. Giri, K. Osako, T. Ohshima , 2009年11月
Fisheries Science , 75(2) , 481 - 489
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たらこ原料としてのスケトウダラ卵の冷凍によるダメージ
内海優,渡辺学,大迫一史,白井隆明,鈴木徹 , 2009年03月
日本冷凍空調学会誌 , 26(4) , 397 - 403
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Biochemical properties of acid-soluble collagens extracted from the skins of underutilized fishes
I. Baea, K. Osatomi , A. Yoshida , K. Osako , A. Yamaguchi, K. Hara. , 2008年11月
Food Chemistry , 108 , 49 - 54
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タイラギ浮遊幼生および着底稚貝の飼育(予報)
大橋智志,藤井明彦,鬼木 浩,大迫一史,前野幸男,吉越一馬 , 2008年11月
水産増殖 , 56(4) , 181 - 191
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Effect of endogenous acid proteinases on the properties of edible films prepared from Alaska pollack surimi
W. Weng, P. Y. Hamaguchi, K. Osako, M. Tanaka , 2007年11月
Food Chemistry , 105(3) , 996 - 1002
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天然イサキの死後変化に及ぼす保存温度の影響
岡本 昭,デイシー・アロヨ・モラ,濱田友貴,三浦勝貴,野中 健,桑原浩一,大迫一史,三嶋敏雄,新井博文,橘 勝康 , 2007年11月
日本食品化学会誌 , 14 , 1 - 6