論文 - 大迫 一史
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アルギン酸-ヨシキリザメ<i>Prionace glauca</i>肉複合ゲルの性状
齋藤 俊樹, 髙橋 希元, 天野 かよ, 岡﨑 惠美子, 大迫 一史 , 2018年
日本食品工学会誌 , 19 (1) , 43 - 47
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漁獲後輸送方法の違いが茹でズワイガニ<i>Chionoecetes opilio</i>筋肉の品質に及ぼす影響
渋谷 緑, 髙橋 希元, 中西 聖代, 秋元 健夫, 岡﨑 惠美子, 大迫 一史 , 2018年
日本水産学会誌 , 84 (3) , 417 - 424
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ボラ<i>Mugil cephalus </i>卵脂質中のワックスエステルが脂質酸化に及ぼす影響
伊藤 大輔, 髙橋 希元, 渋谷 緑, 岡﨑 惠美子, 齊藤 洋昭, 大迫 一史 , 2018年
日本冷凍空調学会論文集 , 35 (1)
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プロテアーゼ阻害剤を用いたツノナシオキアミ<i>Euphausia pacifica</i>タンパク質回収中の自己消化抑制および回収物の加熱ゲル形成能改善
天野 かよ, 髙橋 希元, 岡﨑 惠美子, 大迫 一史 , 2018年
日本水産学会誌 , 84 (2) , 261 - 268
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Comparative studies on autolysis and antioxidative properties of salted shrimp paste (Kapi) from Acetes vulgaris and Macrobrachium lanchesteri.
J. Pongsetkul, S. Benjakul, P. Sumpavapol, K. Osako, N. Faithong , 2017年10月
Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , 17 , 805 - 814
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The influence of proteases on the browning of dried squid products processed by air-drying.
JT. Geng, T. Kaido, M. Kasukawa, K.Takahashi , E. Okazaki, K. Osako , 2017年10月
Food Research International , 97 , 231 - 239
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Changes in volatile compounds, ATP-related compounds and antioxidative properties of Kapi, produced from Acetes vulgaris, during processing and fermentation.
J. Pongsetkul, S. Benjakul, K. Vongkamjan, P. Sumpavapol, K. Osako, N. Faithong , 2017年10月
Food Bioscience , 19 , 49 - 56
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Shelf life extension for bluefin tuna slices (Thunnus thynnus) wrapped with myofibrillar protein film incorporated with catechin-Kradon extract.
P. Kaewprachu, K. Osako, S. Benjakul, P. Suthiluk, S. Rawdkuen , 2017年10月
Food Control , 79 , 333 - 343
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The effects of microbial transglutaminase on the properties of fish myofibrillar protein film.
P. Kaewprachu, K. Osako, W. Tongdeesoontorn, S. Rawdkuen , 2017年08月
Food Packaging and Shelf Life , 12 , 91 - 99
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High arachidonic acid levels in the tissues of herbivorous fish species (Siganus fuscescens, Calotomus japonicus and Kyphosus bigibbus).
J. Asada, S. Benjakul, P. Akasith, J. Shibata, E. Okazakia, K. Osako , 2017年08月
Lipids , 52(4), , 363 - 373
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塩溶解性を利用したツノナシオキアミEuphausia pacificaタンパク質の回収およびその加熱ゲル形成能.
天野かよ, 髙橋希元, 岡﨑惠美子, 大迫一史 , 2017年08月
日本水産学会誌 , 83(2) , 207 - 214
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Characterization of endogenous protease and the changes in proteolytic activity of Acetes vulgaris and Macrobrachium lanchesteri during kapi production.
J. Pongsetkul, S. Benjakul, P. Sumpavapol, K. Osako, N. Faithong , 2017年08月
Journal of Food Biochemistry , 41(1), , 0 - 0
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食品添加物を用いた等電点利用分画法によるツノナシオキアミEuphausia pacificaタンパク質の回収.
岡﨑樂, 髙橋希元, 天野かよ, 岡田涼汰, 遠藤雅人, 岡﨑惠美子, 大迫一史 , 2017年08月
日本水産学会誌 , 83(1) , 52 - 58
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解凍前温度処理が冷凍マサバScomber japonicus肉の嫌気的代謝および解凍後pHと血合肉色調に及ぼす影響
守谷圭介, 中澤奈穂, 大迫一史, 岡﨑 惠美子 , 2017年01月
日本水産学会誌 , 83(5) , 785 - 794
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Changes in lipids of shrimp (Acetes vulgaris) during salting and fermentation
J. Pongsetkul, S. Benjakul, K. Vongkamjan, P. Sumpavapol, K. Osako , 2017年01月
European Journal of Lipid Science and Technology , 119(11) , 0 - 0
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Microbiological and chemical changes of shrimp Acetes vulgaris during Kapi production
J. Pongsetkul, S. Benjakul, K. Vongkamjan, P. Sumpavapol, K. Osako , 2017年01月
Journal of Food Science and Technology , 54(11) , 3473 - 3482
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オボアルブミンがスケトウダラすり身のゲル形成能に及ぼす影響.
武縄俊彦,髙橋希元,岡﨑惠美子,渋谷 緑, 大迫一史 , 2017年01月
日本冷凍空調学会論文集 , 34(3) , 155 - 165
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アルカリ塩水晒しによるアカアマダイBranchiostegus japonicus筋肉加熱ゲル形成能の改善
髙橋希元, 黒瀬光一, 岡﨑惠美子, 大迫一史 , 2017年01月
日本水産学会誌 , 83(5) , 777 - 784