論文 - 濱田 奈保子
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対象別の適切な食品安全情報の教材と指導プログラムの開発
関澤純,北村忠夫,森田満樹,中村由美子,濱田(佐藤)奈保子,前田恭伸,鹿島日布美 , 2010年12月
日本リスク研究学会 第23回年次大会講演論文集 , 77 - 87
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Improvement in the remaining activity of freeze-dried xanthine oxidase with the addition of a disaccharide-polymer mixture.
Srirangsan, P., Kawai, K., Hamada-Sato, N., Watanabe, M., and Suzuki, T. , 2010年09月
Food Chemistry , 119 , 209 - 213
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Stabilization of nucleoside phosphorylase-xanthine oxidase mixture in dried glassy matrices
Srirangsan, P., Kawai, K., Hamada-Sato, N., Takai, R., and Suzuki, T. , 2010年09月
Cryobiology and Cryotechnology , 56 , 31 - 34
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Effects of osmotic dehydration sheets on freshness parameters of Thunnus thynnus stored at cold temperatures.
K. Saito, N. Hamada-Sato, A. M. Ahhmed, S. Kawahara M. Muguruma , 2010年08月
Journal of Food Processing and Preservation , 34 , 1103 - 1120
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Isolation and Characterization of Marine and Terrestrial Actinomycetes Using a Medium Supplemented with NaCl
Chaki Imada, Syunpei Masuda, Takeshi Kobayashi,Naoko Hamada-Sato and Takuji Nakashima , 2010年07月
Actinomycetologica , 24 , 12 - 17
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Improvement of fish freshness determination method by the application of amorphous freeze-dried enzymes
Srirangsan, P., Hamada-Sato, N., Kawai, K., Watanabe, M., Suzuki, T. , 2010年06月
Journal of Agricultural and Food Chemistry , 58 , 12456 - 12461
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ケースメソッドを用いた食品安全教育の実践と課題
濱田(佐藤)奈保子,渡辺尚彦,関澤純 , 2009年12月
日本リスク研究学会 第22回年次大会講演論文集 , 13 - 17
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食の安全と安心のギャップの分析と解決を目指して
関澤純,濱田(佐藤)奈保子,蒲生恵美,前田恭伸 , 2009年12月
日本リスク研究学会 第22回年次大会講演論文集 , 25 - 30
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ビール粕を原料としたバイオエタノール生産―食品製造副産物のエネルギー転換―
小原信夫,濱田(佐藤)奈保子,浦野直人, 浅沼進 , 2009年08月
日本フードシステム学会 , 16 , 112 - 117
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Stabilization of xanthine oxidase and nucleoside phosphorylase enzyme mixture in dried glassy matrices
Paveena Srirangsan, Kiyoshi Kawai, Naoko Hamada-Sato, Toru Suzuki , 2009年08月
Journal of Bioscience and Bioengineering , 108(1) , 110 - 110
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バイオサーモメーターを導入した生鮮食品のトレーサビリティシステムの構築
濱田(佐藤)奈保子、中田絵里子、浅沼 進、渡辺悦生 , 2009年07月
FOOMA JAPAN 2009 研究要旨集 , 16 , 242 - 245
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生鮮魚介類の鮮度判定キット〜長期常温安定性を有するK値試験紙の開発〜
鈴木 徹、シリランサアン パウィナー、濱田(佐藤)奈保子、川井清司、渡辺 学 , 2009年07月
FOOMA JAPAN 2009 研究要旨集 , 16 , 126 - 128
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大学における食品の安全・安心教育の検討
渡辺尚彦・濱田(佐藤)奈保子 , 2008年12月
日本リスク学会第21回年次大会発表予稿論文集 , 379 - 384
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Actinomycetal community structures in seawater and freshwater examined by DGGE analysis of 15S rRNA gene fragments
A. Yoshida, Y. Seo, S. Suzuki, T. Nishino, T. Kobayashi, N. Hamada-Sato, K. Kogure, and C. Imada , 2008年11月
Marine Biotechnology , 10 , 554 - 563
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Quantitative Measurement of Metmyoglobin in Tuna Flesh via Electron Paramagnetic Resonance
Chotika Viriyarattanasak, Shingo Matsukawa, Naoko Hamada-Sato, Manabu Watanabe and Toru Suzuki , 2008年11月
Food chemistry , 111 , 1050 - 1056
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Improved method of protoplast fusion between marine luminescent bacterium and Esherichia coli cultivated with fatty acid
E. Zhang, C. Imada, M. Kamata, T. Kobayashi, and N. Hamada-Sato , 2008年11月
Fisheries Science , 74 , 1290 - 1296
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海洋由来糸状菌の培養上清添加によるワインの色調変化の防止効果
山田勝久、今田千秋、佐藤充克、小林武志、濱田(佐藤)奈保子 , 2008年11月
J.of ASEV. Jpn , 19 , 2 - 9
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Purification and determination of the chemical structure of the tyrosinase inhibitor produced by Trichoderma viride strain H1-7 from a marine environment
T. Tsuchiya, K. Yamada, K, Minoura, K. Miyamoto, Y. Usami, T. Kobayashi, N. Sato-Hamada, C. Imada, and H. Tsujibo , 2008年11月
Bull. Pharm. Bull , 31 , 1618 - 1620
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Phenotypic characterization and cultivation conditions of inhibitor-producing fungus isolated from marine sediment
K. Yamada, C. Imada, M. Uchino, T. Kobayashi, N. Sato-Hamada, and K. Takano , 2008年11月
Fisheris Science , 74 , 662 - 669
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海洋環境から分離された糸状菌培養液の美白素材への応用研究
山田勝久、今田千秋、土屋孝弘、小林武志、濱田(佐藤)奈保子 , 2007年11月
日本化粧品技術者会誌 , 41 , 254 - 261