論文 - 濱田 奈保子
-
Inhibition of blood pressure elevation in GABA-enriched Hidakakombu fermented with Lactiplantibacillus plantarum 002 protected addition of trehalose
Nana Somekawa, Tetsuya Sekine, Naoko Hamada-Sato , 2024年01月
International Journal of Food Scienodce and Technology, , 59 , 1572 - 1579
-
Environmental impact assessment of aseptically packaged chicken using ohmic heating.
Ruri Ito, Noriko Yamanaka-Zamoto, Manabu Watanabe, Naoko Hamada-Sato , 2023年10月
Food Science and Technology Research
-
Synthetic dye decolorization using the marine filamentous fungus Pestalotiopsis disseminata AN-7 and toxicity evaluation using Daphnia magna.
Airi Takahashi, Kyoko Masuda, Taimu Sugimoto, Naoko Hamada-Sato , 2023年06月
International Journal of Environmental Science and Technology
-
Abalone viscera fermented with Aspergillus oryzae 001 prevents pressure Elevation by inhibiting angiotensin converting enzyme.
NNatsumi Iwamoto, Asahi Sasaki, Tomoaki Maizawa,Naoko Hamada-Sato , 2023年02月
Nutrients
-
Evaluation of the effect of Lactiplantibacillus pentosus SN001fermentation on arsenic accumulation and antihypertensive effect of Sargassum horneri in vivo
Momoko Tamura, Yoshinari Suzuki, Hiroshi Akiyama, Naoko Hamada-Sato , 2022年09月
Naunyn-Schmiedeberg's Archives of Pharmacology
-
Enhancement of the antihypertensive effect of fermented Sargassum horneri with Lactiplantibacillus pentosus SN001
Momoko Tamura, Satoshi Shimizu , Hiroshi Nagai, Orie Yoshinari and Naoko Hamada-Sato , 2022年07月
Fermentation
-
食品異臭苦情の分類と HACCP 視点での原因工程特定
川瀬健太郎,日佐和夫,濱田(佐藤)奈保子 , 2022年02月
安全工学 , 61 (5) , 348 - 355
-
Antihypertensive and probiotic effects of Hidakakombu (Saccharina angustata) fermented by Lacticaseibacillus casei 001
Tetsuya Sekine, Hiroshi Nagai, Naoko Hamada-Sato , 2021年08月
Foods , 10 (2058)
-
Evaluation of angiotensin-converting enzyme-inhibitory activity in abalone viscera fermented by Lactobacillus casei 001
Yushi Fujimura, Mariko Shimura, Hiroshi Nagai, Naoko Hamada-Sato , 2021年04月
Journal of Functional Foods , 82 , 104474 - 104474
-
Xylanase from marine filamentous fungus Pestalotiopsis sp. AN-7 was activated with diluted salt solution like brackish water.
Sangho Koh, Masahiro Mizuno, Yuto Izuoka, Naoto Fujino, Naoko Hamada-Sato and Yoshihiko Amano , 2020年11月
Journal of Applied Glycoscience , 68 , 11 - 18
-
中小食品製造業者におけるHACCP導入の課題と対策
山口 文子, 小川 美香子, 濱田(佐藤) 奈保子 , 2020年03月
フードシステム研究 , 26 (4) , 361 - 366
-
鮮魚の昇温リスクと漁港施設配置計画に関する研究
林 浩志, 山本 雄介, 濱田 奈保子 , 2019年04月
土木学会論文集B3(海洋開発) , 75 (2) , I_1007 - I_1012
-
農産物の輸入業プロセスに対するHACCPおよびISO 31000適用の可能性
三浦 千明, 湯川 剛一郎, 濱田(佐藤) 奈保子, 篠田 直樹 , 2019年04月
フードシステム研究 , 25 , 305 - 310
-
Pesticide residues control in foods imported into Japan; HACCP-oriented approach to ensure regulatory compliance
Chiaki Miura, Goichiro Yukawa, Naoko Hamada- Sato, Naoki Shinoda , 2018年10月
The JSFS 85th Anniversary-Commemorative Internaional Symposium , No.10025 , 1 - 2
-
輸入農産物の食品衛生法違反防止のためのHACCPの考え方の適用と有効性:─輸入業プロセスにおける農産物中のアフラトキシン管理を実例として─
三浦 千明, 湯川 剛一郎, 濱田(佐藤) 奈保子, 篠田 直樹 , 2018年03月
フードシステム研究 , 24 (4) , 333 - 339
-
Adenosine monophosphate degradation and inosinic acid accumulation in the shrimp Penaeus japonicas
Hiroko Seki, Kaori Nakazato,Naoko Hamada-Sato , 2017年09月
International Aquatic Research , Vol.9 No.1 , 37 - 52
-
Planning of Hand and Finger Washing / Disinfection Education and its Timing for Sushi-Restaurant Chain Employees using an ATP Luminescence Measurement Method
SACHIYO TADA, GOICHIRO YUKAWA, NAOKO HAMADA-SATO, SADAO KOMEMUSHI , 2017年09月
食生活研究 , vol.37 No.5 , 258 - 272
-
衛生管理と鮮度保持の視点からの漁港施設整備に関する一考察
林 浩志、濱田奈保子、高原裕一、丹羽 真 , 2016年10月
土木学会論文集B3(海洋開発) , 72 , 868 - 873
-
Study of the cross-reactivity of fish allergens based on a questionnaire and blood testing.
Kobayashi Y, Huge J, Imamura S, Hamada-Sato N. , 2016年10月
Allergology International , 65 , 272 - 279