論文 - 濱田 奈保子
-
Reduction in IgE reactivity of Pacific mackerel parvalbumin by heat treatment.
Kubota H, Kobayashi A, Kobayashi Y*, Shiomi K, Hamada-Sato N. , 2016年10月
Food Chemistry , 206 , 78 - 84
-
Quantification of major allergen parvalbumin in 22 species of fish by SDS–PAGE
Yukihiro Kobayashi,Tao Yang,Cheng-Tao Yu,Chiaki Ume,Hiroyuki Kubota,Kuniyoshi Shimakura,Kazuo Shiomi,Naoko Hamada-Sato , 2016年10月
Food Chemistry , 194 , 345 - 353
-
Main protein components in frozen surimi contributed to heat-induced gel formation
Mii Kunimoto, Naoko Hamada-Sato, Noboru Kato , 2016年10月
International Food Research Journal , 23 , 1939 - 1948
-
二者監査における監査者と被監査者間のコミュニケーション
長野知佳、小川美香子、濱田(佐藤)奈保子、湯川剛一郎 , 2016年09月
フードシステム研究 , 第23巻、第3号 , 197 - 202
-
Allergy to fish collagen: thermostability of collagen and IgE reactivity of patients' sera with extracts of 11 species of bony and cartilaginous fish.
Kobayashi Y, Kuriyama T, Nakagawara R, Aihara M, Hamada-Sato N. , 2016年09月
Allergology International , 65(4) doi: 10.1016/j.alit.2016.04.012. , 450 - 458
-
Taste component analysis of Pacific oysters cultured in Konagai, Nagasaki and taste evaluation using a taste-sensing system
Kitaoka, C., Hosoe, J., Hakamatsuka, T., Araya, K., Habara, M., Ikezaki, H., Hamada-Sato, N., Shinagawa, A., Yamamoto, J., Kato-Yoshinaga, Y , 2016年09月
Japanese Journal of Food Chemistry and Safety , 23 , 63 - 71
-
Effect of Different Packaging Materials on the Quality of Tuna and Use of Corrugated Cardboard as Suitable Packaging Material for Fisheries Logistics
Hiroko Seki, Kaori Nakazato, Kazunori Kobayashi, Mio Sakurada, Tae Soo Lee, Naoko Hamada-Sato , 2016年09月
International Proceedings of Chemical, Biological and Environmental Engineering , 92 , 8 - 17
-
輸入農産物の残留農薬基準による違反を防止するための対策
三浦千明、湯川剛一郎、濱田(佐藤)奈保子、篠田直樹 , 2016年09月
フードシステム研究 , 第23巻、第3号 , 193 - 196
-
Effect of Freezing and Thawing on the Quality of Tuna Thunnus Thynnus (Linnaeus 1758)
HIROKO SEKI, KAORI NAKAZATO, KAZUNORI KOBAYASHI, TAE SOO LEE, MIO SAKURADA and NAOKO HAMADA-SATO* , 2016年01月
Asian Fisheries Science , 29 , 232 - 244
-
Fish collagen is an important panallergen in the Japanese population
Kobayashi Y, Akiyama H, Huge J, Kubota H, Chikazawa S, Satoh T, Miyake T, Uhara H, Okuyama R, Nakagawara R, Aihara M, Hamada-Sato N , 2016年01月
Allergy , 71(5): , 720 - 723
-
即席麺プライベート・ブランドから見たCVSとメーカー、卸の垂直的関係についての研究
金岡節男、湯川剛一郎、濱田(佐藤)奈保子 , 2016年01月
流通 , 39 , 1 - 12
-
放射性物質を含む食品に対する「ひとこえ生協」における組合員の関心と不安 -テキストマイニング手法を用いて-
新谷喜久夫、山口治子、濱田(佐藤)奈保子 , 2015年12月
日本リスク研究学会第28回年次大会講演論文集 , 0 - 0
-
外食店舗における微生物汚染経路の解明と防止対策
多田幸代,湯川剛一郎,濱田(佐藤)奈保子 , 2015年09月
日本防菌防黴学会誌 , 43 , 463 - 469
-
即席麺業界におけるプライベートブランドを通じた製・販の関係性に関する研究
金岡節男, 湯川剛一郎, 濱田(佐藤)奈保子 , 2015年09月
フードシステム研究 , 21巻4号 , 287 - 297
-
Effect of various salts on inosinic acid-degrading enzyme activity in the white and dark muscle of saury
Hiroko Seki and Naoko Hamada-Sato , 2015年05月
Fisheries Science , Volume 81, Issue 2 DOI 10.1007/s12562-014-0840-9. , 365 - 371
-
Effects of various salts on IMPase activity and IMP quantity in coho salmon, Oncorhynchus kisutch (Walbaum 1792), Salmonidae.
Hiroko Seki and Naoko Hamada-Sato , 2014年10月
Asian Fisheries Science , 27 , 173 - 184
-
Innovative food processing technology using ohmic heating and aseptic packaging for meat
Ruri Ito, Mika Fukuoka, Naoko Hamada-Sato , 2014年09月
Meat Science , 96 , 675 - 681
-
Taste component comparisons of single seed Pacific oysters collected in the first and the second harvest years in Nagasaki prefecture
Yuko Kato-Yoshinaga, Chika Kitaoka, Akira Shinagawa, Naoko Hamada-Sato , 2014年09月
Japanese Journal of Food Chemistry and Safety日本食品化学学会誌 , 21 , 127 - 134
-
ジュール熱を利用した固形状食品に対する新規加工技術の開発─キハダマグロの無菌包装食品への応用─
濱田(佐藤)奈保子・久保田宙幸・横山大樹 , 2014年07月
美味技術学会誌 , 13(1) , 13 - 19
-
Identification of bacteria that contribute to IMP degradation in horse mackerel
Hiroko Seki and Naoko Hamada-Sato , 2014年05月
Journal of Food Processing & Technology , Vol.5 No.8: 363 , 0 - 0