論文 - 久田 孝
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Antioxidant properties of dried product of 'haba-nori', an edible brown alga, Petalonia binghamiae (J. Agaradh) Vinogradova
Takashi Kuda, Tomoko Hishi, Sayuri Maekawa , 2006年12月
Food Chemistry , 98 , 545 - 550
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ウワバミソウにおける茎抽出液の粘度
鈴木正一・久田孝 , 2006年07月
北陸作物学会報 , 41 , 125 - 128
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Purification and characterization of a corrinoid compound from a Japanese salted and fermented salmon kidney
Satoko Adachi, Emi Miyamoto, Fumio Watanabe, Toshiki Enomoto, Takashi Kuda, Masahiro Hayashi, Yoshihisa Nakano , 2005年12月
Journal of Liquid Chromatography & Related TEchnologies , 28 , 2561 - 2569
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Antioxidant properties of dried ‘kayamo-nori’, a brown alga Scytosiphon lomentaria (Scytosiphonales, Phaeophyceae)
Takashi Kuda, Makiko Tsunekawa, Tomoko Hishi, Yoko Araki b , 2005年12月
Food Chemistry , 89 , 617 - 622
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Antioxidant properties of four edible algae harvested in the Noto Peninsula, Japan
T. Kudaa, M. Tsunekawaa, H. Gotoa, Y. Arakib , 2005年12月
Journal of Food Composition and Analysis , 18 , 625 - 633
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Inhibitory effects of laminaran and low molecular alginate against the putrefactive compounds produced by intestinal microflora in vitro and in rats
Takashi Kuda, Toshihiro Yano, Noriko Matsuda, Makoto Nishizawa , 2005年12月
Food Chemistry , 91 , 745 - 749
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Effect of red pepper Capsicum annuum var. conoides and garlic Allium sativum on plasma lipid levels and cecal microflora in mice fed beef tallow
Takashi Kuda, Akiko Iwai, Toshihiro Yano , 2004年12月
Food and Chemical Toxicology , 42 , 1695 - 1700
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Comparison of rapid and simple colorimetric microplate assays as an index of bacterial count
T. Kuda, K. Shimizu, T. Yano , 2004年12月
Food Control , 15 , 421 - 425
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Thermal inactivation characteristics of acid and alkaline phosphatase in fish and shellfish
Takashi Kuda, Noriko Tsuda, Toshihiro Yano , 2004年12月
Food Chemistry , 88 , 543 - 548
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Colorimetric alamarBlue assay as a bacterial concentration and spoilage index of marine foods
Takashi Kuda, Toshihiro Yano , 2003年12月
Food Control , 14 , 455 - 461
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輪島産素干しツルモChorda filumの水洗いによる成分の変化
荒木葉子・久田孝・吉江由美子・鈴木健 , 2003年07月
日本調理科学学会誌 , 36 , 417 - 420
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Changes in acid and alkaline phosphatase activities during the spoilage of raw muscle from horse mackerel Trachurus japonicus and gurnard Lepidotriga microptera
Takashi Kuda, Chiharu Matsumoto, Toshihiro Yano , 2002年12月
Food Chemistry , 76 , 443 - 447
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Fate of Water-Soluble Polysaccharides in Dried Chorda filum a Brown Alga During Water Washing
Takashi Kuda, Emi Taniguchi, Makoto Nishizawaw, Yoko Araki , 2002年12月
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS , 15 , 3 - 9
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Population of halophilic bacteria in salted fish products made in the Loochoo Islands, Okinawa and the Noto Peninsula, Ishikawa, Japan
Kuda, T., Okamoto, K., Yano, T. , 2002年07月
Fisheries Science , 68 , 1265 - 1273
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未凍結および冷凍-解凍エビの腐敗に対するCO2ガス置換の影響
広瀬和彦・久田孝・矢野俊博・横山理雄 , 2002年07月
日本包装学会誌 , 11 , 347 - 353
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石川県で製造された魚介類の糠漬け製品中の微生物フローラ
久田孝・宮本浩衣・坂尻誠・安藤琴美・矢野 俊博 , 2001年07月
日本水産学会誌 , 67 , 296 - 301
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Cecal environment and TBARS level in mice fed corn oil, beef tallow and menhaden fish oil.
Kuda, T., Enomoto, T., Yano, T., Fujii, T. , 2000年07月
Journal of Nutritional Science and Vitaminology , 46 , 65 - 70
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納豆菌による蒸熟豆類の発酵
久田孝・田中千恵子・矢野俊博 , 1999年07月
日本食品科学工学会誌 , 46 , 669 - 671
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Effects of dietary concentration of laminaran and depolymerised alginate on rat cecal microflora and plasma lipids.
Kuda, T., Goto, H., Yokoyama, M., Fujii, T. , 1998年07月
Fisheries Science , 64 , 589 - 593
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金沢産かぶらずしおよびだいこんずしの微生物フローラ
久田孝・庄田麻美・森村奈々・横山理雄 , 1998年07月
日本水産学会誌 , 64 , 1053 - 1059