論文 - 永井 幸枝
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さとうきび抽出物の抗酸化能と食品への利用について
塩見和世,永井幸枝,増田美穂子,岸映里,本田梨乃,福井彩子,山口真知,菊﨑泰枝 , 2025年03月
New Food Industry , 67 (3) , 133 - 141
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Habitual isomaltulose intake reduces arterial stiffness associated with postprandial hyperglycemia in middle-aged and elderly people: a randomized controlled trial
Ryota Kobayashi, Miki Sakazaki, Yukie Nagai, Takanobu Okamoto, Yuto Hashimoto, Kaori Sato, Shotaro Seki, Urara Hata, Kazuki Esaki, Ryuya Tanigawa, Amane Mitsuoka, Akiko Funaki, Yasuhiro Niki, Takeo Hashiguchi, Hideyuki Negoro , 2023年09月
Heart and Vessels , 2023 (30 September)
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The effects of palatinose on attention and cerebral blood flow in healthy adults: a randomized double-blind placebo-controlled crossover study
Natsumi Yamamoto, Miki Sakazaki, Yukie Nagai, Masanori Shoji, Ryuta Kawashima , 2023年08月
Brain Research , 1820 , 148553 - 148553
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Pre-exercise isomaltulose intake affects carbohydrate oxidation reduction during endurance exercise and maximal power output in the subsequent Wingate test
Naoko Onuma, Daisuke Shindo, Eriko Matsuo, Miki Sakazaki, Yukie Nagai, Kentaro Yamanaka , 2023年07月
BMC Sports Science, Medicine and Rehabilitation , 15 (1)
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パラチノース・グァーガム分解物含有液状濃厚流動食摂取が耐糖能異常者の血糖トレンドに及ぼす影響-ランダム化クロスオーバー試験-
加藤光敏, 樫村淳, 稲田勇太, 坂崎未季, 永井幸枝, 加藤則子 , 2023年05月
薬理と治療 , 51 (5) , 757 - 763
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Effects of Different Types of Carbohydrates on Arterial Stiffness: A Comparison of Isomaltulose and Sucrose.
Ryota Kobayashi, Miki Sakazaki, Yukie Nagai, Kenji Asaki, Takeo Hashiguchi, Hideyuki Negoro , 2021年12月
Nutrients , 13 (12) , 4493
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Classification of various types of sugar products by mineral composition
Fujii Sayoko, Nagai Yukie, Hirata Akio , 2021年
Food Science and Technology Research , 27 (1) , 49 - 56
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Acute effects of difference in glucose intake on arterial stiffness in healthy subjects.
Ryota Kobayashi, Kaori Sato, Miki Sakazaki, Yukie Nagai, Soichiro Iwanuma, Nobuyuki Ohashi, Takeo Hashiguchi , 2021年
Cardiology journal , 28 (3) , 446 - 452
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パラチノースによる血糖値上昇抑制効果に関する定性的システマティック・レビュー
坂崎 未季, 宮坂 清昭, 永井 幸枝 , 2020年06月
日本食品科学工学会誌 , 67 (6) , 193 - 202
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Acute Changes in Arterial Stiffness with Palatinose Versus Glucose Intake in Elderly
Ryota Kobayashi, Kaori Sato, Miki Sakazaki, Yukie Nagai, Toshihiko Takahashi, Kenji Asaki, Soichiro Iwanuma, Nobuyuki Ohashi, Takeo Hashiguchi , 2020年03月
Cardiology and Cardiovascular Medicine , 04 (03)
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Relationship between Evaluation of Taste Sensing System and Component Analysis in Sugar Products
Fujii Sayoko, Nagai Yukie, Hirata Akio , 2020年
Food Science and Technology Research , 26 (4) , 479 - 486
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Predicting Sugar Caking Using Dynamic Vapor Sorption Isotherms
Miyazaki Kohei, Nagai Yukie , 2020年
Food Science and Technology Research , 26 (3) , 435 - 443
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味認識装置によるサトウキビ由来砂糖製品の評価
藤井 沙代子, 塩見 和世, 古田 到真, 永井 幸枝, 河合 俊和, 平田 昭夫 , 2019年07月
日本食品科学工学会誌 , 66 (7) , 238 - 248
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味認識装置による黒糖の評価
藤井 沙代子, 塩見 和世, 古田 到真, 永井 幸枝, 河合 俊和, 平田 昭夫 , 2019年07月
日本食品科学工学会誌 , 66 (7) , 249 - 260
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The effects of isomaltulose ingestion on gastric parameters and cycling performance in young men.
Masashi Miyashita, Yuka Hamada, Kyoko Fujihira, Saki Namura, Miki Sakazaki, Kiyoaki Miyasaka, Yukie Nagai , 2019年07月
Journal of exercise science and fitness , 17 (3) , 101 - 107
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認知機能に対するパラチノース摂取の効果-無作為化二重盲検プラセボ対照交差研究-
SAKAZAKI Miki, MIYASAKA Kiyoaki, NAGAI Yukie, IDE Yumiko, IMAI Shigeru, TAKEDA Ryuji , 2019年03月
薬理と治療 , 47 (3) , 437 - 443
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Powder Characteristics of Granulated Sugar in Japan
Sakazaki Miki, Miyazaki Kohei, Fujii Sayoko, Nagai Yukie, Kawai Toshikazu, Hirata Akio , 2019年
Food Science and Technology Research , 25 (1) , 11 - 17
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Components for Inhibiting Lipid Oxidation Related to Discoloration of Carotenoid Contained in Sugarcane Extract
Kikuzaki Hiroe, Masuda Mihoko, Kishi Eri, Ozaki Mina, Kondo Kanako, Kanai Aya, Shiomi Kazuyo, Furuta Toma, Mizu Masami, Nagai Yukie , 2019年
Food Science and Technology Research , 25 (5) , 715 - 725
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Inhibitory Action of Palatinose and Its Hydrogenated Derivatives on the Hydrolysis of α-Glucosylsaccharides in the Small Intestine
Jun Kashimura and Yukie Nagai and Toshinao Goda , 2008年07月
Journal of Agricultural and Food Chemistry , 56 (14) , 5892 - 5
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内臓脂肪型肥満者における朝食と同時摂取時のパラチノース配合糖の食後血糖値上昇抑制効果
関東繁, 山口征司, 奥野雅浩, 水雅美, 永井幸枝, 樫村淳, 森山貴 , 2008年06月
健康・栄養食品研究 , 11 (4) , 11 - 18