論文 - 遠藤 英明
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ヒスチジンを含む水産エキス試料に適した変異原性試験法の検討
任 恵峰,林 哲仁,大久保忠利,後藤純雄,遠藤英明,渡辺悦生 , 1997年01月
日本水産学会誌 , 63 , 90 - 96
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Development of sensor for ATPase activity
B. Cheun, H. Endo, T. Hayashi, and E. Watanabe , 1996年06月
Fisheries Sci. , 62 , 950 - 954
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Detection of mutagenicity in some oriental natural seasonings by forward mutation assay
T. Hayashi, H. Ren, S. Goto, H. Endo, and E. Watanabe , 1996年06月
J. Sci. Food Agric , 70 , 16 - 24
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含酸素有機塩素系芳香族化合物の変異原性
大久保忠利,後藤純雄,遠藤 治,林 哲仁,渡辺悦生,遠藤英明 , 1996年06月
環境化学 , 6 , 533 - 540
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Development of an ultra high sensitive tissue biosensor for determination of swellfish poisoning tetrodotoxin
B. Cheun, H. Endo, T. Hayashi, Y. Nagashima, and E. Watanabe , 1996年06月
Biosens. Bioelectron , 11 , 1185 - 1191
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A biosensor system for the determination of cell number of Enterococcus seriolicida
H. Endo, K. Fujisaki, Y. Ohkubo, T. Hayashi, and E. Watanabe , 1996年06月
Fisheries Sci. , 62 , 235 - 239
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ドライソーセージ変異原性に対する加工工程と添加香辛料の影響
任 恵峰,林 哲仁,陳 平,王 亜軍,劉 徳広,後藤純雄,遠藤英明,渡辺悦生 , 1996年01月
食品衛生学雑誌 , 37 , 301 - 307
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クロロヒドリン化合物の変異原性
大久保忠利,林 哲仁,渡辺悦生,遠藤英明,後藤純雄,遠藤 治,溝口次夫,森 康明 , 1995年09月
日本水産学会誌 , 61 , 596 - 601
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Microbial biosensor system for rapid determination of vitamin B6
H. Endo, A. Kamata, M. Hoshi, T. Hayashi, and E. Watanabe , 1995年06月
J. Food Sci. , 60 , 554 - 557
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Determination of dehydroascorbic acid by an enzyme sensor system with a parallel flow cell
H. Endo, C. Matsunaga, M. Hoshi, T. Hayashi, R. Takai, and E. Watanabe , 1994年06月
Biosens. Bioelectron , 9 , 501 - 507
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Development of a trimethylamine gas biosensor system
N. Li, H. Endo, T. Hayashi, R. Takai, and E. Watanabe , 1994年06月
Biosens. Bioelectron. , 9 , 593 - 599
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遊離アミノ酸組成から見た中国・韓国産醤油および魚醤油の特徴
任 恵峰,林 哲仁,遠藤英明,渡辺悦生 , 1993年06月
日本水産学会誌 , 59 , 1929 - 1935
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魚介類鮮度計測用pHセンサシステムの試作
李 寧俊,遠藤英明,林 哲仁,渡辺悦生 , 1992年11月
日本水産学会誌 , 58 , 2039 - 2044
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Rapid determination of plasmid-carrying yeast cells by using an imaging sensor system
H. Endo, M. Suzuki, K. Sode, E. Tamiya, and I. Karube , 1991年06月
Biotechnol. Bioeng. , 38 , 1331 - 1336
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バイオプロセス用センサーによるデキストラン発酵のオンラインモニタリング
遠藤英明,鈴木正康,早出広司,民谷栄一,軽部征夫 , 1991年02月
化学工学論文集 , 17 , 559 - 564
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On-line monitoring of the viscosity in dextran fermentation using piezoelectric quartz crystal
H. Endo, H. Muramatsu, K. Sode, and I. Karube , 1990年06月
Biotechnol. Bioeng. , 36 , 636 - 641
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Determination of microbial concentration with a piezoelectric gum sensor
H. Endo, K. Sode, K. Ogura, K. Ohya, and I. Karube , 1989年06月
J. Biotechnol , 12 , 307 - 316