関連リンク |
|
レド マーク アンソニー ボリヴァ (レド マーク アンソニー ボリヴァ) Redo, Mark Anthony Bolivar
|
研究分野 【 表示 / 非表示 】
-
ものづくり技術(機械・電気電子・化学工学) / 流体工学 / Two-phase flows, fluidic network, flow distribution in small channels
-
ライフサイエンス / 食品科学 / Food engineering, food refrigeration, frozen food quality
-
ものづくり技術(機械・電気電子・化学工学) / 熱工学 / heating and cooling, heat exchanger, refrigeration system
論文 【 表示 / 非表示 】
-
Experimental Investigation of Two-Phase Flow Distribution with Different Vertical Header Configurations
Moojong Kim, Mark Anthony Redo , 2022年11月
Energies , 15 (21)
-
Effect of supercooled freezing on the quality of pork tenderloin meat under different thawing conditions
Rajib Poudyal, Ryonosuke Maekawa, Mark Anthony Redo , 2022年08月
Food Control , 144
-
Development and validation of a variational formulation of two-phase flow distribution
Mark Anthony Redo, Niccolo Giannetti , 2022年07月
International Journal of Multiphase Flow , 155
-
Variational formulation of stationary two-phase flow distribution
Niccolo Giannetti, Mark Anthony Redo , 2021年06月
Case Studies in Thermal Engineering , 26
-
Uniform two-phase flow distribution in the vertical header of microchannel heat exchanger
Mark Anthony Redo , 2021年02月
Waseda University
授業科目 【 表示 / 非表示 】
-
情報リテラシー
-
食品工学実験
-
食品生産学実習
-
食品生産科学入門実験
-
担当授業(大学院)
食品冷凍工学
-
食機能保全科学基礎論Ⅰ
-
食機能保全科学基礎論Ⅱ