写真a

レド マーク アンソニー ボリヴァ (レド マーク アンソニー ボリヴァ)

Redo, Mark Anthony Bolivar

職名: 助教
所属: 食品生産科学部門
学位: 博士(工学)
学位の分野名: ものづくり技術(機械・電気電子・化学工学) / 熱工学

関連リンク

産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース

研究キーワード 【 表示 / 非表示

  • 熱力学、熱交換、冷却、熱システム、冷凍、コールドチェーン、食品冷凍

研究分野 【 表示 / 非表示

  • ものづくり技術(機械・電気電子・化学工学) / 流体工学  / Two-phase flows, fluidic network, flow distribution in small channels

  • ライフサイエンス / 食品科学  / Food engineering, food refrigeration, frozen food quality

  • ものづくり技術(機械・電気電子・化学工学) / 熱工学  / heating and cooling, heat exchanger, refrigeration system

 

論文 【 表示 / 非表示

  • Effectiveness of supercooled freezing in suppressing ice recrystallization during frozen storage

    Rajib Lochan Poudyal, Mark Anthony Redo, Yasuho Ishikawa, Tsukasa Miyake, Toru Suzuki, Manabu Watanabe , 2024年10月

    Food Structure , 42

  • CO2-equivalent emissions and quality evaluation of chilled and frozen Atlantic salmon transported from Norway to Japan

    Mark Anthony Redo, Mire Che, Ignat Tolstorebrov, Manabu Watanabe , 2024年09月

    International Journal of Refrigeration , 165 , 315 - 324

  • Convective heat transfer with condensation in crossflow of a circular cylinder: Experiments and simulations

    Zheng Xu, Mark Anthony Redo, Manabu Watanabe , 2024年06月

    International Journal of Heat and Mass Transfer , 224

  • Effect of magnetic field application during freezing on ice crystal formation inside food products

    Hayato Baba, Mark Anthony Redo, Manabu Watanabe , 2023年08月

    Proceedings of the 26th IIR International Congress of Refrigeration

  • The effect of fine bubbles on fish freshness retention

    Tomotaka Uema, Mark Anthony Redo, Manabu Watanabe , 2023年08月

    Proceedings of the 26th IIR International Congress of Refrigeration

全件表示 >>

 

授業科目 【 表示 / 非表示

  • 情報リテラシー

  • 食品工学実験

  • 食品生産学実習

  • 食品生産科学入門実験

  • 担当授業(大学院)

    食品冷凍工学

  • 食機能保全科学基礎論Ⅰ

  • 食機能保全科学基礎論Ⅱ