写真a

レド マーク アンソニー ボリヴァ (レド マーク アンソニー ボリヴァ)

Redo, Mark Anthony Bolivar

職名: 助教
所属: 食品生産科学部門
学位: 博士(工学)
学位の分野名: ものづくり技術(機械・電気電子・化学工学) / 熱工学

関連リンク

産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース

研究キーワード 【 表示 / 非表示

  • 熱力学、熱交換、冷却、熱システム、冷凍、コールドチェーン、食品冷凍

研究分野 【 表示 / 非表示

  • ものづくり技術(機械・電気電子・化学工学) / 流体工学  / Two-phase flows, fluidic network, flow distribution in small channels

  • ライフサイエンス / 食品科学  / Food engineering, food refrigeration, frozen food quality

  • ものづくり技術(機械・電気電子・化学工学) / 熱工学  / heating and cooling, heat exchanger, refrigeration system

 

論文 【 表示 / 非表示

  • Experimental Investigation of Two-Phase Flow Distribution with Different Vertical Header Configurations

    Moojong Kim, Mark Anthony Redo , 2022年11月

    Energies , 15 (21)

  • Effect of supercooled freezing on the quality of pork tenderloin meat under different thawing conditions

    Rajib Poudyal, Ryonosuke Maekawa, Mark Anthony Redo , 2022年08月

    Food Control , 144

  • Development and validation of a variational formulation of two-phase flow distribution

    Mark Anthony Redo, Niccolo Giannetti , 2022年07月

    International Journal of Multiphase Flow , 155

  • Variational formulation of stationary two-phase flow distribution

    Niccolo Giannetti, Mark Anthony Redo , 2021年06月

    Case Studies in Thermal Engineering , 26

  • Uniform two-phase flow distribution in the vertical header of microchannel heat exchanger

    Mark Anthony Redo , 2021年02月

    Waseda University

全件表示 >>

 

授業科目 【 表示 / 非表示

  • 情報リテラシー

  • 食品工学実験

  • 食品生産学実習

  • 食品生産科学入門実験

  • 担当授業(大学院)

    食品冷凍工学

  • 食機能保全科学基礎論Ⅰ

  • 食機能保全科学基礎論Ⅱ