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関連リンク |
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レド マーク アンソニー ボリヴァ (レド マーク アンソニー ボリヴァ) Redo, Mark Anthony Bolivar
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研究分野 【 表示 / 非表示 】
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ものづくり技術(機械・電気電子・化学工学) / 流体工学 / Two-phase flows, fluidic network, flow distribution in small channels
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ライフサイエンス / 食品科学 / Food engineering, food refrigeration, frozen food quality
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ものづくり技術(機械・電気電子・化学工学) / 熱工学 / heating and cooling, heat exchanger, refrigeration system
論文 【 表示 / 非表示 】
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Impact of static electric field on different freezing rates in quality preservation of scallops
Zheng Xu, Mark Anthony Redo, Alain Le-Bail, Manabu Watanabe , 2025年09月
Innovative Food Science & Emerging Technologies , 105
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Evaluating the effects of different freezing temperatures in fish muscle by measuring the mitochondrial response to mechanical disruption
Zhongzhuan Yin, Mark Anthony Redo, Yuantong Tian, Manabu Watanabe , 2025年06月
Journal of Food Composition and Analysis , 146
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Effect of fan speed, sample orientation, and tray structure on heat transfer and food freezing time in batch air blast freezer
Zheng Xu, Mark Anthony Redo, Manabu Watanabe , 2025年04月
International Journal of Thermal Sciences , 214
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Computer simulation of ready-to-eat rice reheating on a microwave oven: Application of dielectric mixture equations in foods of varying porosity ratio
Andres Abea, Chihiro Sugihara, Yvan Llave, Saki Sudou, Mark Anthony Redo , 2025年04月
Journal of Food Engineering , 398
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Effectiveness of supercooled freezing in suppressing ice recrystallization during frozen storage
Rajib Lochan Poudyal, Mark Anthony Redo, Yasuho Ishikawa, Tsukasa Miyake, Toru Suzuki, Manabu Watanabe , 2024年10月
Food Structure , 42
科研費(文科省・学振)獲得実績 【 表示 / 非表示 】
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研究期間: 2025年04月 - 2028年03月 代表者: Redo MarkAnthonyBolivar
若手研究 研究代表者 25K18190
The research aims to shed light on the an ongoing controversy about the effectiveness of magnetic field assisted freezing by establishing a highly reproducible experimental system, and investigating the freezing curves and 3D ice crystal morphology of the sample at different conditions.
授業科目 【 表示 / 非表示 】
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情報リテラシー
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物理学実験
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食品工学実験
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食品生産学実習
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食品生産科学入門実験
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担当授業(大学院)
食品冷凍工学
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食機能保全科学基礎論Ⅰ
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食機能保全科学基礎論Ⅱ