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レド マーク アンソニー ボリヴァ (レド マーク アンソニー ボリヴァ) Redo, Mark Anthony Bolivar
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研究分野 【 表示 / 非表示 】
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ものづくり技術(機械・電気電子・化学工学) / 流体工学 / Two-phase flows, fluidic network, flow distribution in small channels
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ライフサイエンス / 食品科学 / Food engineering, food refrigeration, frozen food quality
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ものづくり技術(機械・電気電子・化学工学) / 熱工学 / heating and cooling, heat exchanger, refrigeration system
論文 【 表示 / 非表示 】
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Effectiveness of supercooled freezing in suppressing ice recrystallization during frozen storage
Rajib Lochan Poudyal, Mark Anthony Redo, Yasuho Ishikawa, Tsukasa Miyake, Toru Suzuki, Manabu Watanabe , 2024年10月
Food Structure , 42
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CO2-equivalent emissions and quality evaluation of chilled and frozen Atlantic salmon transported from Norway to Japan
Mark Anthony Redo, Mire Che, Ignat Tolstorebrov, Manabu Watanabe , 2024年09月
International Journal of Refrigeration , 165 , 315 - 324
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Convective heat transfer with condensation in crossflow of a circular cylinder: Experiments and simulations
Zheng Xu, Mark Anthony Redo, Manabu Watanabe , 2024年06月
International Journal of Heat and Mass Transfer , 224
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Effect of magnetic field application during freezing on ice crystal formation inside food products
Hayato Baba, Mark Anthony Redo, Manabu Watanabe , 2023年08月
Proceedings of the 26th IIR International Congress of Refrigeration
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The effect of fine bubbles on fish freshness retention
Tomotaka Uema, Mark Anthony Redo, Manabu Watanabe , 2023年08月
Proceedings of the 26th IIR International Congress of Refrigeration
授業科目 【 表示 / 非表示 】
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情報リテラシー
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食品工学実験
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食品生産学実習
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食品生産科学入門実験
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担当授業(大学院)
食品冷凍工学
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食機能保全科学基礎論Ⅰ
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食機能保全科学基礎論Ⅱ