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ラベ ペレス イヴァン アントニオ (ラベ ペレス イヴァン アントニオ)

LLAVE, Perez Yvan Antonio

職名: 准教授
所属: 食品生産科学部門
学位: 博士(海洋科学)
学位の分野名: ライフサイエンス / 食品科学

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産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース

研究キーワード 【 表示 / 非表示

  • 食品工学

  • 食品熱工学

  • 食品熱処理のコンピューターシミュレーション

  • 熱物理的、電気的および誘電的特性

研究分野 【 表示 / 非表示

  • ライフサイエンス / 食品科学  / 食品工学

 

論文 【 表示 / 非表示

  • Electrical conductivity of salmon muscles – analysis of the influence of muscle position and electrical current direction during ohmic heating

    Wen Guo, Yvan Llave, Mika Fukuoka , 2023年10月

    International Journal of Food Engineering

  • Computer simulation of microwave cooking of sweet potato – Kinetics analysis of reactions in the maltose production process and their modeling.

    Yoshihiro Kako, Yvan Llave, Noboru Sakai, Mika Fukuoka , 2023年07月

    Journal of Food Engineering , 349 (111469)

  • Computer simulation of microwave cooking of sweet potato

    Yoshihiro Kako and Yvan Llave and Noboru Sakai and Mika Fukuoka , 2022年09月

    Journal of Food Process Engineering

  • Ohmic tempering using a high frequency ohmic heating and model food of minced tuna based on Allaska pollock surimi – Evaluation of electrical conductivities

    Yixuan Chen, Yvan Llave, Mika Fukuoka , 2022年03月

    Innovative Food Science and Emerging Technologies , 76 (102940)

  • Radio frequency processing and recent advances on thawing and tempering of frozen food products

    Yvan Llave and Ferruh Erdogdu , 2022年02月

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition , 62 (3) , 598 - 618

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著書 【 表示 / 非表示

  • Update on emerging technologies including novel applications: Radio frequency. In: J. Sellahewa, K. Knoerzer, R. Buckow, M.H. Nguyen, P. Juliano (Eds), Food Engineering Innovations across the Food Supply Chain

    Shaojin Wang, Yvan Llave, Fabin Kong, Francesco Marra, Ferruh Erdogdu , 2022年01月

    Academic Press , 163-186, Chapter 9

  • Infrared Radiation. In: V.M. Gómez-López, R. Bhat (Eds.), Electromagnetic Technologies in Food Science (Chapter 9)

    Yvan Llave, Noboru Sakai , 2021年12月

    Wiley-Blackwell , 220-253, Chapter 9

  • CFD modeling of convection flow in pan cooking. In: D.W. Sun (Ed.), Computational Fluid Dynamics in Food Processing.

    Yvan Llave, Noboru Sakai , 2019年01月

    CRC Press Taylor & Francis Group , 365-388, Chapter 17

  • Dielectric defrosting of frozen foods. In: A.M. Grumezescu, A.M. Holban (Eds.), Handbook of Food Bioengineering (Multi Volume Set – Volume XVIII: Food Processing for Increased Quality and Consumption).

    Yvan Llave, Noboru Sakai , 2018年04月

    Elsevier , 383-422, Chapter 13

  • 加熱・冷却「4.熱交換器」.食品製造に役立つ食品工学事典

    ラベ ペレス イヴァン アントニオ,  酒井 昇 , 2020年12月

    恒星社厚生閣 , 15-19 , 15-19, Chapter 4

 

授業科目 【 表示 / 非表示

  • 物理学実験

  • 食品工学

  • 食品工学実験

  • 食品殺菌工学

  • 食品生産科学入門実験

  • 担当授業(大学院)

    食品品質設計学特別演習

  • 食品品質設計学特別研究

  • 食品熱工学