ホームページ |
メールアドレス |
|
関連リンク |
|
耿 婕婷 (コウ ショウテイ) GENG Jieting
|
研究分野 【 表示 / 非表示 】
-
ライフサイエンス / 食品科学 / 水産品の利用・加工・貯蔵、水産食品の品質評価・改良、メイラード反応、魚肉タンパク質、水産発酵食品、魚醤油、練り製品、鮮度、たまごの加工・利用技術、酵素
-
ライフサイエンス / 水圏生命科学 / 水産品の利用・加工・貯蔵、水産食品の品質評価・改良、メイラード反応、魚肉タンパク質、水産発酵食品、魚醤油、練り製品、鮮度、たまごの加工・利用技術、酵素
論文 【 表示 / 非表示 】
-
Identifying volatile compounds in rabbit fish (Siganus fuscescens) tissues and their enzymatic generation
Asada Jiarpinijnun, Jie-Ting Geng, Nonthacha Thanathornvarakul, Sumate Keratimanoch, Nail Üçyol, Emiko Okazaki & Kazufumi Osako , 2022年02月
European Food Research and Technology
-
The influence of processing sequence and frozen storage on the seasoned alaska pollack (Theragra chalcogramma) roe product quality
Chaoping Chen, Jie-Ting Geng, Nonthacha Thanathornvarakul, Sumate Keratimanoch, Nail Üçyol, Emiko Okazaki, Kazufumi Osako , 2021年11月
Food Chemistry , 131516 - 131516
-
Multilayer gelatin/myofibrillar films containing clove essential oil: Properties, protein-phenolic interactions, and migration of active compounds
JinyongJiang, P.S.M.S.L.Watowita, Ronghao Chen, Yafang Shi, Jie-Ting Geng, Kigen Takahashi, Li Li, Kazufumi Osako , 2022年03月
Food Packaging and Shelf Life
-
Effects of tyndallization temperature on the sterility and quality of kamaboko
Sumate Keratimanoch, Kigen Takahashi, Takashi Kuda, Emiko Okazaki, Jie-Ting Geng, Kazufumi Osako , 2021年07月
Food Chemistry , 366 (2022) (130692)
-
A comparative study of physicochemical properties of recovered protein from Japanese anchovy (Engraulis japonicus) isolated by various recovery methods
Nonthacha Thanathornvarakul, Asada Jiarpinijnun, Emiko Okazaki, Jie-Ting Geng, Kigen Takahashi, Kazufumi Osako , 2021年01月
Food Science and Technology Research , 27 , 121 - 129