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耿 婕婷 (コウ ショウテイ) GENG Jieting
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研究分野 【 表示 / 非表示 】
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ライフサイエンス / 食品科学 / 水産品の利用・加工・貯蔵、水産食品の品質評価・改良、メイラード反応、魚肉タンパク質、水産発酵食品、魚醤油、練り製品、鮮度、たまごの加工・利用技術、酵素
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ライフサイエンス / 水圏生命科学 / 水産品の利用・加工・貯蔵、水産食品の品質評価・改良、メイラード反応、魚肉タンパク質、水産発酵食品、魚醤油、練り製品、鮮度、たまごの加工・利用技術、酵素
論文 【 表示 / 非表示 】
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Effects of heat and argon treatment on lipid yield and quality of oil extracted from North Pacific krill (Euphausia pacifica)
Noichinada, W., Geng, J-T., Koyama, H., Koyama, T., Osako, K. , 2024年06月
Transactions of the Japan Society of Refrigerating and Air Conditioning Engineers , 41 , 89 - 101
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Effect of quercetin from onion extracts on the gel-forming ability of Alaska Pollock (Theragra chalcogramma) and pangasius (Pangasius hypophthalmus) frozen surimi: a comparative study
Mazumdar, R., Geng, J-T., Koyama, H., Osako, K. , 2024年06月
Transactions of the Japan Society of Refrigerating and Air Conditioning Engineers , 41 , 115 - 129
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Mechanism study of the gel-forming ability of heat-induced gel from Peruvian hake (Merluccius gayi peruanus) surimi
Shi, Y-F., Geng, J-T., Yoshida, Y., Jiang, J-Y., Osako, K. , 2023年07月
Food Chemistry , 413 (135635)
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Characterization of the antioxidant and angiotensin I-converting enzyme inhibitory activities of lizardfish Saurida wanieso viscera sauce and their correlation with the amino acid profiles
Zhong, C., Geng, J-T., Okazaki, E., Osako, K. , 2022年10月
Fisheries Science , 88 , 831 - 843
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Identifying volatile compounds in rabbit fish (Siganus fuscescens) tissues and their enzymatic generation
Asada Jiarpinijnun, Jie-Ting Geng, Nonthacha Thanathornvarakul, Sumate Keratimanoch, Nail Üçyol, Emiko Okazaki & Kazufumi Osako , 2022年02月
European Food Research and Technology
授業科目 【 表示 / 非表示 】
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担当授業(学部)
フレッシュマンセミナー
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化学実験
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日本水産事情
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日本語表現法
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自己啓発型食品生産科学アドバンストプログラム
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食品工学実験
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食品工学演習Ⅱ
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食品生産学実習
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食品生産科学入門実験
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食品貯蔵学
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担当授業(大学院)
食品加工原料論