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耿 婕婷 (コウ ショウテイ)

GENG Jieting

職名: 助教
所属: 食品生産科学部門
学位: 博士(海洋科学)
学位の分野名: 海洋科学

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http://www2.kaiyodai.ac.jp/~osako/index.htm

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産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース Researchmap

研究分野 【 表示 / 非表示

  • ライフサイエンス / 食品科学  / 水産品の利用・加工・貯蔵、水産食品の品質評価・改良、メイラード反応、魚肉タンパク質、水産発酵食品、魚醤油、練り製品、鮮度、たまごの加工・利用技術、酵素

  • ライフサイエンス / 水圏生命科学  / 水産品の利用・加工・貯蔵、水産食品の品質評価・改良、メイラード反応、魚肉タンパク質、水産発酵食品、魚醤油、練り製品、鮮度、たまごの加工・利用技術、酵素

 

論文 【 表示 / 非表示

  • Identifying volatile compounds in rabbit fish (Siganus fuscescens) tissues and their enzymatic generation

    Asada Jiarpinijnun, Jie-Ting Geng, Nonthacha Thanathornvarakul, Sumate Keratimanoch, Nail Üçyol, Emiko Okazaki & Kazufumi Osako , 2022年02月

    European Food Research and Technology

  • The influence of processing sequence and frozen storage on the seasoned alaska pollack (Theragra chalcogramma) roe product quality

    Chaoping Chen, Jie-Ting Geng, Nonthacha Thanathornvarakul, Sumate Keratimanoch, Nail Üçyol, Emiko Okazaki, Kazufumi Osako , 2021年11月

    Food Chemistry , 131516 - 131516

  • Multilayer gelatin/myofibrillar films containing clove essential oil: Properties, protein-phenolic interactions, and migration of active compounds

    JinyongJiang, P.S.M.S.L.Watowita, Ronghao Chen, Yafang Shi, Jie-Ting Geng, Kigen Takahashi, Li Li, Kazufumi Osako , 2022年03月

    Food Packaging and Shelf Life

  • Effects of tyndallization temperature on the sterility and quality of kamaboko

    Sumate Keratimanoch, Kigen Takahashi, Takashi Kuda, Emiko Okazaki, Jie-Ting Geng, Kazufumi Osako , 2021年07月

    Food Chemistry , 366 (2022) (130692)

  • A comparative study of physicochemical properties of recovered protein from Japanese anchovy (Engraulis japonicus) isolated by various recovery methods

    Nonthacha Thanathornvarakul, Asada Jiarpinijnun, Emiko Okazaki, Jie-Ting Geng, Kigen Takahashi, Kazufumi Osako , 2021年01月

    Food Science and Technology Research , 27 , 121 - 129

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授業科目 【 表示 / 非表示

  • 食品工学実験

  • 食品工学演習Ⅱ

  • 食品生産科学入門実験

  • 食品貯蔵学