写真a

耿 婕婷 (コウ ショウテイ)

GENG Jieting

職名: テニュアトラック助教
所属: 食品生産科学部門
学位: 博士(海洋科学)
学位の分野名: 海洋科学

ホームページ

http://www2.kaiyodai.ac.jp/~osako/index.htm

メールアドレス

メールアドレス

関連リンク

産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース Researchmap

研究分野 【 表示 / 非表示

  • ライフサイエンス / 食品科学  / 水産品の利用・加工・貯蔵、水産食品の品質評価・改良、メイラード反応、魚肉タンパク質、水産発酵食品、魚醤油、練り製品、鮮度、たまごの加工・利用技術、酵素

  • ライフサイエンス / 水圏生命科学  / 水産品の利用・加工・貯蔵、水産食品の品質評価・改良、メイラード反応、魚肉タンパク質、水産発酵食品、魚醤油、練り製品、鮮度、たまごの加工・利用技術、酵素

 

論文 【 表示 / 非表示

  • Effects of heat and argon treatment on lipid yield and quality of oil extracted from North Pacific krill (Euphausia pacifica)

    Noichinada, W., Geng, J-T., Koyama, H., Koyama, T., Osako, K. , 2024年06月

    Transactions of the Japan Society of Refrigerating and Air Conditioning Engineers , 41 , 89 - 101

  • Effect of quercetin from onion extracts on the gel-forming ability of Alaska Pollock (Theragra chalcogramma) and pangasius (Pangasius hypophthalmus) frozen surimi: a comparative study

    Mazumdar, R., Geng, J-T., Koyama, H., Osako, K. , 2024年06月

    Transactions of the Japan Society of Refrigerating and Air Conditioning Engineers , 41 , 115 - 129

  • Mechanism study of the gel-forming ability of heat-induced gel from Peruvian hake (Merluccius gayi peruanus) surimi

    Shi, Y-F., Geng, J-T., Yoshida, Y., Jiang, J-Y., Osako, K. , 2023年07月

    Food Chemistry , 413 (135635)

  • Characterization of the antioxidant and angiotensin I-converting enzyme inhibitory activities of lizardfish Saurida wanieso viscera sauce and their correlation with the amino acid profiles

    Zhong, C., Geng, J-T., Okazaki, E., Osako, K. , 2022年10月

    Fisheries Science , 88 , 831 - 843

  • Identifying volatile compounds in rabbit fish (Siganus fuscescens) tissues and their enzymatic generation

    Asada Jiarpinijnun, Jie-Ting Geng, Nonthacha Thanathornvarakul, Sumate Keratimanoch, Nail Üçyol, Emiko Okazaki & Kazufumi Osako , 2022年02月

    European Food Research and Technology

全件表示 >>

 

授業科目 【 表示 / 非表示

  • 担当授業(学部)

    フレッシュマンセミナー

  • 化学実験

  • 日本水産事情

  • 日本語表現法

  • 自己啓発型食品生産科学アドバンストプログラム

  • 食品工学実験

  • 食品工学演習Ⅱ

  • 食品生産学実習

  • 食品生産科学入門実験

  • 食品貯蔵学

  • 担当授業(大学院)

    食品加工原料論