ホームページ |
メールアドレス |
|
関連リンク |
|
耿 婕婷 (コウ ショウテイ) GENG Jieting
|
研究分野 【 表示 / 非表示 】
-
ライフサイエンス / 食品科学 / 水産品の利用・加工・貯蔵、水産食品の品質評価・改良、メイラード反応、魚肉タンパク質、水産発酵食品、魚醤油、練り製品、鮮度、たまごの加工・利用技術、酵素
-
ライフサイエンス / 水圏生命科学 / 水産品の利用・加工・貯蔵、水産食品の品質評価・改良、メイラード反応、魚肉タンパク質、水産発酵食品、魚醤油、練り製品、鮮度、たまごの加工・利用技術、酵素
論文 【 表示 / 非表示 】
-
Mechanism study of the gel-forming ability of heat-induced gel from Peruvian hake (Merluccius gayi peruanus) surimi
Shi, Y-F., Geng, J-T., Yoshida, Y., Jiang, J-Y., Osako, K. , 2023年07月
Food Chemistry , 413 (135635)
-
Characterization of the antioxidant and angiotensin I-converting enzyme inhibitory activities of lizardfish Saurida wanieso viscera sauce and their correlation with the amino acid profiles
Zhong, C., Geng, J-T., Okazaki, E., Osako, K. , 2022年10月
Fisheries Science , 88 , 831 - 843
-
Identifying volatile compounds in rabbit fish (Siganus fuscescens) tissues and their enzymatic generation
Asada Jiarpinijnun, Jie-Ting Geng, Nonthacha Thanathornvarakul, Sumate Keratimanoch, Nail Üçyol, Emiko Okazaki & Kazufumi Osako , 2022年02月
European Food Research and Technology
-
The influence of processing sequence and frozen storage on the seasoned alaska pollack (Theragra chalcogramma) roe product quality
Chaoping Chen, Jie-Ting Geng, Nonthacha Thanathornvarakul, Sumate Keratimanoch, Nail Üçyol, Emiko Okazaki, Kazufumi Osako , 2021年11月
Food Chemistry , 131516 - 131516
-
Multilayer gelatin/myofibrillar films containing clove essential oil: Properties, protein-phenolic interactions, and migration of active compounds
JinyongJiang, P.S.M.S.L.Watowita, Ronghao Chen, Yafang Shi, Jie-Ting Geng, Kigen Takahashi, Li Li, Kazufumi Osako , 2022年03月
Food Packaging and Shelf Life
授業科目 【 表示 / 非表示 】
-
担当授業(学部)
フレッシュマンセミナー
-
化学実験
-
日本水産事情
-
日本語表現法
-
自己啓発型食品生産科学アドバンストプログラム
-
食品工学実験
-
食品工学演習Ⅱ
-
食品生産学実習
-
食品生産科学入門実験
-
食品貯蔵学
-
担当授業(大学院)
食品加工原料論