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小山 寛喜 (コヤマ ヒロキ)

Koyama Hiroki

職名: 助教
所属: 食品生産科学部門
学位: 博士(農学)
学位の分野名: ライフサイエンス / 水圏生命科学

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産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース Researchmap

研究分野 【 表示 / 非表示

  • ライフサイエンス / 水圏生命科学

 

論文 【 表示 / 非表示

  • 4-Methoxy-2,2’-bipyrrole-5-carbaldehyde, a biosynthetic intermediate of bipyrrole-containing natural products from the Streptomyces culture, arrests the strobilation of moon jellyfish Aurelia coerulea.

    Misaki, Y., Hirashima, T., Fujii, K., Hirata, A., Hoshino, Y., Sumiyoshi, M., Masaki, S., Suzuki, T., Inada, K., Koyama, H., Kuniyoshi, H. and Arakawa, K. , 2023年08月

    Frontiers in Marine Science

  • Cloning of glutamine synthetase gene from abdominal muscle of kuruma shrimp Marsupenaeus japonicus and its expression profile.

    Koyama, H., Kamiya, K., Sasaki, Y., Yamakawa, R., Kuniyoshi, H., Piyapattanakorn, S. and Watabe, S. , 2023年01月

    Fisheries Science , 89 , 215 - 222

  • Molecular mechanisms involved in thermally induced gel formation of Japanese codling meat paste during a two-step heating procedure

    Misaki Uemura, Takuto Yamamura, Nanami Mizusawa, Hiroki Koyama, Ko Yasumoto, Mitsuru Jimbo, Daisuke Ikeda, Nobuhiro Kan-no, Yoko Matsuoka, Nobuhiro Ueki, Jianrong Wan, Hideto Fukushima, Shugo Watabe , 2022年01月

    ACS Food Science & Technology , 2 (2) , 249 - 259

  • Changes in metabolite concentrations in the abdominal muscle of the kuruma shrimp Marsupenaeus japonicus in response to different salinities

    Hiroki Koyama, Hisato Kuniyoshi, Sanit Piyapattanakorn, Shugo Watabe , 2021年04月

    Fisheries Science , 87 , 383 - 401

  • Cholesterol-binding ability of saponin from Japanese starfish

    Farhana Sharmin, Tomoyuki Koyama, Hiroki Koyama, Shoichiro Ishizaki , 2020年09月

    Journal of Food Science and Technology

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授業科目 【 表示 / 非表示

  • 担当授業(学部)

    有機化学Ⅰ

  • 担当授業(大学院)

    生物資源化学