論文 - 大石 太郎
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Using Instagram data for tourism promotion of fishery villages
Sugino, H., Oishi, T. and Yagi, N. , 2023年05月
Journal of Global Tourism Research
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コロナ禍が水産物中央卸売市場にもたらした影響 ~伝統的な社会調査と新たなデータサイエンスの視点から~
大石太郎 , 2023年03月
『水産振興』
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ブラインド試験によるミカン養殖マダイの刺身の嗜好型官能評価 -被験者および試料属性に基づく比較-
邢璐・大石太郎 , 2023年03月
『フードシステム研究』
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水産物の市場価格の予測に向けた機械学習モデル構築の試み -大阪府中央卸売市場データに対する応用例-
田頭昂己・竹縄知之・杉野弘明・大石太郎 , 2023年01月
『アグリバイオ』
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Aggregate Structure of Coastal Prefectures from a Bird's Eye View of Production and Consumption Macro Data Related Fisheries in Japan
Sugino, H. and T. Oishi , 2022年12月
『日本海洋政策学会誌』
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French Consumers’ Marginal Willingness to Pay for the Pairing of Japan’s Fall Chum Salmon and Rice Wine (Sake)
Oishi, T., H. Sugino, N. Yagi , 2022年10月
Fisheries Science
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魚介類の消費と日本人の健康
大石太郎 , 2022年06月
『食品と容器』
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同一産地ブランドの相乗効果を通じた水産物の高付加価値化
大石太郎 , 2021年12月
『アグリバイオ』 , 5 (13) , 46 - 49
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有明海産アサリとノリを用いたおにぎりの消費者評価 ―評定型コンジョイント分析によるブランドの相乗効果の検証―
解慧芳, 望月政志, 大石太郎 , 2021年03月
国際漁業研究
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日本独自の水産物エコラベル制度の国際標準化と持続可能な発展
大石太郎 , 2020年03月
『国際漁業学会』
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Exploring the effect of psychometric variables on willingness to pay for marine ecosystem services: A survey in Japan
Wakita, K., H. Kurokura, T. Oishi, Z. Shen and K. Furuya , 2019年02月
Ecosystem Services
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Which Aspects of Food Value Promote Consumer Purchase Intent After a Disaster?: A Case Study of Salmon Products in Disaster-Affected Areas of the Great East Japan Earthquake
Suzuki, T., T. Oishi, H. Kurokura and N. Yagi , 2019年01月
Foods
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Consumers Preferences Analysis Toward International Marketing Strategy for Salmon from Japan,
Mochizuki, M., T. Oishi, Y. Miyakoshi and N. Yagi , 2018年12月
International Journal of Marketing Studies
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水産物消費者の動向(「日本水産学会85年史」)
大石太郎 , 2018年11月
日本水産学会誌 , 84 (特別) , 165 - 167
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Changes in Fish Consumption Desire and Its Factors: A Comparison Between the United Kingdom and Singapore
Supartini, A, T. Oishi and N. Yagi , 2018年06月
Foods
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Consumers' Attitude toward Inspection Method and Institutions for Potential Radioactive Contamination: A Choice-based Conjoint Analysis
Sakai, Y., A. Nakamura, N. Yagi, T. Suzuki, T. Oishi and H. Kurokura , 2018年02月
Journal of International Fisheries
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Sex Differences in the Relationship between Sleep Behavior, Fish Consumption, and Depressive Symptoms in the General Population of South Korea
Supartini, A., T.Oishi and N. Yagi , 2017年07月
International Journal of Environmental Research and Public Health
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Impact of Information Gathering Behavior and Residential Distance on Risk Preferences against Reputational Harm Caused by the Fukushima Disaster in Japan
Tatefuku, I., H. Sugino and T.Oishi , 2017年05月
Journal of International Fisheries
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The effect of the way seafood is consumed on fishery management awareness: Evidence from Japan
Oishi, T., H. Sugino, I. Tatefuku and M. Mochizuki , 2017年02月
Cogent Food & Agriculture