写真a

松本 隆志 (マツモト タカシ)

Matsumoto Takashi

職名: 教授
所属: 食品生産科学部門

関連リンク

産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース Researchmap

専門分野(科研費分類) 【 表示 / 非表示

  • 食品科学

  • 社会システム工学・安全システム、食の安全・品質管理

 

論文 【 表示 / 非表示

  • 「Kinetic Study of the Sulfite Dehydrogenase-catalyzed Reaction in the Subcellular State of Thiobacillus thiooxidans」

    Takashi MATSUMOTO, Kenji MATSUMOTO、Masatake OHNISHI , 2001年12月

    日本応用糖質科学会誌 , 48 (1) , 11 - 17

  • 「A Microbial Sensor for Highly Sensitive and Automatic Determination of Sulfite in Foods and Food Materials: Kinetic Study of the Sulfite Dehydrogenase-catalyzed Reaction in the Microbial State of Thiobacillus thiooxidans」

    Takashi MATSUMOTO, Terutaka YAZAKI, Masatake OHNISHI , 2000年02月

    日本応用糖質科学会誌 , 47 (1) , 169 - 175

  • 「Determination of Ethanol Concentrations in Commercial Miso and Soy Sauce Preparations by a Multipurpose Microbial Biosensor Method」

    Takashi MATSUMOTO, Jiro FUNATO, Yoshio Ito , 1997年08月

    日本食品化学学会誌 , 4 , 7 - 10

  • 「バイオセンサ法による西ヨーロッパ産ワインビネガー中の残存亜硫酸の測定法の検討」

    松本隆志、深谷正裕、川村吉也、伊藤誉志男 , 1996年10月

    日本食品化学学会誌 , 3 , 1 - 4

  • 「バイオセンサ法による各種食品中の残存亜硫酸の測定法の検討」

    松本隆志、深谷正裕、秋田澄夫、川村吉也、伊藤誉志男 , 1996年06月

    日本食品科学工学会誌 , 43 , 731 - 734

全件表示 >>