Pict a

Matsumoto Takashi

Job title: Professor
Department: Department of Food Science and Technology

Link

産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース Researchmap

Field of expertise (Grants-in-aid for Scientific Research classification) 【 display / non-display

  • Food science

  • Engineering on Social System/Safety System, Food Safety/Quality Control

 

Papers 【 display / non-display

  • 「Kinetic Study of the Sulfite Dehydrogenase-catalyzed Reaction in the Subcellular State of Thiobacillus thiooxidans」

    Takashi MATSUMOTO, Kenji MATSUMOTO、Masatake OHNISHI , 2001.12

    J.Appl.Glycosci.

  • 「A Microbial Sensor for Highly Sensitive and Automatic Determination of Sulfite in Foods and Food Materials: Kinetic Study of the Sulfite Dehydrogenase-catalyzed Reaction in the Microbial State of Thiobacillus thiooxidans」

    Takashi MATSUMOTO, Terutaka YAZAKI, Masatake OHNISHI , 2000.02

    J. Appl. Glycosci.

  • 「Determination of Ethanol Concentrations in Commercial Miso and Soy Sauce Preparations by a Multipurpose Microbial Biosensor Method」

    Takashi MATSUMOTO, Jiro FUNATO, Yoshio Ito , 1997.08

    Jpn. J. Food Chem.

  • 「バイオセンサ法による西ヨーロッパ産ワインビネガー中の残存亜硫酸の測定法の検討」

    松本隆志、深谷正裕、川村吉也、伊藤誉志男 , 1996.10

    日本食品化学学会誌

  • 「バイオセンサ法による各種食品中の残存亜硫酸の測定法の検討」

    松本隆志、深谷正裕、秋田澄夫、川村吉也、伊藤誉志男 , 1996.06

    日本食品科学工学会誌

display all >>