ホームページ |
関連リンク |
論文 【 表示 / 非表示 】
-
Multilayer gelatin/myofibrillar films containing clove essential oil: Properties, protein-phenolic interactions, and migration of active compounds
Jiang, J., Watowita, P. S. M. S. L., Chen, R., Shi, Y., Geng, J. T., Takahashi, K., & Osako, K. , 2022年03月
Food Packaging and Shelf Life , 32 , 100842
-
Effects of various organic salts on the properties of edible films prepared from North Pacific krill (Euphausia pacifica) protein
Nail Ucyol, Jie-Ting Geng, Kigen Takahashi, Kazufumi Osako , 2022年03月
Food Science and Technology Research , 28 , 133 - 140
-
Effects of tyndallization temperature on the sterility and quality of kamaboko
Sumate Keratimanoch, Kigen Takahashi, Takashi Kuda, Emiko Okazaki, Jie-Ting Geng, Kazufumi Osako , 2022年01月
Food Chemistry , 366 , 130692
-
Long-term suppression of suwari phenomenon for improvement in the manufacturing process of surimi gel product
Yusa NAKAMURA, Shota TAKAHASHI, Kigen TAKAHASHI , 2021年11月
LWT , 150 , 111934
-
Study on salinity penetration process into fish meat by simulation and MRI
Lester C. Geonzon, Hannah A. Yuson, Kigen Takahashi, Shingo Matsukawa , 2021年05月
Fisheries Science , 87 , 609 - 617
著書 【 表示 / 非表示 】
-
魚食革命『津本式と熟成【目利き/熟成法/レシピ】』
津本 光弘, 白山 洸, 保野 淳, 最上 翔, 高橋希元 , 2020年10月
内外出版社
-
魚食革命『津本式 究極の血抜き』完全版
高橋希元(担当箇所のみ) , 2020年01月
内外出版社
-
魚肉内在性プロテアーゼ-最新の生化学と食品加工への応用
髙橋希元, 岡﨑惠美子, 大迫一史 , 2016年03月
恒星社厚生閣 , 第5章 魚肉内在性プロテアーゼの加熱ゲル形成能への影響 , 72-86
授業科目 【 表示 / 非表示 】
-
担当授業(学部)
セミナー
-
フレッシュマンセミナー
-
化学
-
化学実験
-
卒業論文
-
日本水産事情
-
自己啓発型食品生産科学アドバンストプログラム
-
食品化学基礎実験
-
食品化学実験
-
食品物性学
-
食品生産学実習
-
食品生産科学入門実験
-
担当授業(大学院)
食品保全機能学特別演習
-
食品保全機能学特別研究
-
食品物性学
-
食品物理化学特論