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TAKAHASHI KIGEN
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Research Interests 【 display / non-display 】
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Food Processing
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Food texture
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Aquatic food
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低未利用水産物
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水産加工
Research Areas 【 display / non-display 】
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Life Science / Aquatic life science
Papers 【 display / non-display 】
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Effect of Suwari Suppression and Enzyme Inhibitors on Water Holding Capacity of Alaska Pollock (Theragra chalcogramma) Surimi Gel and Its Improvement by Modified Grinding Method
Yusa Nakamura, Kigen Takahashi , 2024.12
Fishes
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Correlation Between Sensory Characteristics and Physicochemical Properties of Wild and Farmed Frozen Southern Bluefin Tuna (Thunnus maccoyii)
Hiroki Kashikura, Masafumi Yagi, Yusa Nakamura, Akira Sakai, Kigen Takahashi, Seiichi Hiratsuka, Keiichi Goto , 2024.11
Fishes
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あんじょう工程がからすみの水分挙動および品質におよぼす影響
中村柚咲, 成澤侑汰, 髙橋希元 , 2024.11
日本水産学会誌
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天然および養殖冷凍タイセイヨウクロマグロThunnus thynnusの品質
中村柚咲, 水野加寿樹, 平塚聖一, 後藤慶一, 髙橋希元 , 2024.04
日本冷凍空調学会論文集
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MRIを用いた食品中の物質移動の可視化
梁 弘基, 高橋 希元, 松川 真吾 , 2024.02
FFIジャーナル
Books 【 display / non-display 】
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酵素活性の調節による加熱ゲルの物性制御;水産加工とタンパク質の科学 = Seafood processing and protein studies
髙橋希元 , 中村柚咲 , 沖田歩樹 , 大迫一史 , 2023.09
恒星社厚生閣
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魚食革命『津本式と熟成【目利き/熟成法/レシピ】』
津本 光弘, 白山 洸, 保野 淳, 最上 翔, 高橋希元 , 2020.10
内外出版社
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魚食革命『津本式 究極の血抜き』完全版
高橋希元(担当箇所のみ) , 2020.01
内外出版社
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魚肉内在性プロテアーゼ-最新の生化学と食品加工への応用
髙橋希元, 岡﨑惠美子, 大迫一史 , 2016.03
恒星社厚生閣 , 第5章 魚肉内在性プロテアーゼの加熱ゲル形成能への影響 , 72-86
Lesson Subject 【 display / non-display 】
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Lesson Subject(Undergraduate)
Seminar
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Freshman Seminar
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Basic Chemistry
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Chemistry: Fundamental Experiments
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Graduation Thesis
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Introduction to Japanese Fisheries
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Advanced Program for Self-development on Food Science and Technology
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Fundamental Food Chemistry Labs
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Food Chemistry Laboratory
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Physicochemical Properties of Food
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Food Production Science Introductory Experiment
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Introductry Labs for Food Science and Technology
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Lesson Subject(Graduate School)
Special Seminar in Food Science
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Research in Food Science
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Advanced Physicochemical Properties of Food
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Advanced Physico-chemistry of Food