写真a

柴田 真理朗 (シバタ マリオ)

SHIBATA MARIO

職名: 准教授
所属: 食品生産科学部門
学位: 博士(農学)
学位の分野名: 農学

ホームページ

http://www2.kaiyodai.ac.jp/~tomoaki/

関連リンク

産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース

専門分野(科研費分類) 【 表示 / 非表示

  • 農業環境・情報工学

 

論文 【 表示 / 非表示

  • Rapid noninvasive monitoring of freshness variation in frozen shrimp using multidimensional fluorescence imaging coupled with chemometrics

    Rahman, M. M., Minh Vu Bui, M. V., Shibata, M., Nakazawa, N., Hideyuki Yamashita, H., Sadayasu, K., Tsuchiyama, K., Nakauchi, S., Hagiwara, T., Osako, K., and Okazaki, E. , 2021年03月

    Talanta

  • Ice recrystallization behavior of corn starch/sucrose solutions: Effects of addition of corn starch and antifreeze protein III

    Kamrunnaher, M., Shibata, M. and Hagiwara, T. , 2021年02月

    Food Biophysics , 16 , 229 - 236

  • Characterization of fish collagen from blue shark skin and its application for chitosan- collagen composite coating to preserve red porgy meat

    Liu, J., Shibata, M., Ma, Q., Liu, F., Lu, Q., Shan, Q., Hagiwara, T. and Bao, J.Liu, J., Shibata, M., Ma, Q., Liu, F., Lu, Q., Shan, Q., Hagiwara, T. and Bao, J. , 2020年06月

    Journal of Food Biochemistry , 44 (8) , e13265

  • Detection of Food Residues on Stainless Steel Surfaces Using Fluorescence Fingerprint

    Shibata Mario, Chen Jizhong, Okada Kai, Hagiwara Tomoaki , 2020年05月

    Food Science and Technology Research , 26 (3) , 389 - 397

  • Extraction of Bioactive Compounds from Stems of <i>Undaria pinnatifida</i>

    Yin Shipeng, Shibata Mario, Hagiwara Tomoaki , 2019年11月

    Food Science and Technology Research , 25 (6) , 765 - 773

全件表示 >>

 

授業科目 【 表示 / 非表示

  • 担当授業(学部)

    セミナー

  • フレッシュマンセミナー

  • 卒業論文

  • 応用統計学

  • 情報リテラシー

  • 物理学実験

  • 食品工学実験

  • 担当授業(大学院)

    食品プロセス工学

  • 食品品質設計学特別演習

  • 食品品質設計学特別研究

  • 食機能保全科学基礎論Ⅰ

  • 食機能保全科学基礎論Ⅱ