写真a

柴田 真理朗 (シバタ マリオ)

SHIBATA MARIO

職名: 助教
所属: 食品生産科学部門
学位: 博士
学位の分野名: 農学

関連リンク

産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース

 

論文 【 表示 / 非表示

  • Effect of retort treatment on physicochemical properties of high-amylose rice gel made by high-speed shear treatment

    Isaka, K., Shibata, M., Osawa, M., Sugiyama, J. and Hagiwara, T. , 2018年10月

    J. Cereal Sci. , 79 , 335 - 340

  • Smart Technique for accurate monitoring of ATP content in frozen fish fillets using fluorescence fingerprint

    Shibata, M., ElMasry, G., Moriya, K., Rahman, M. M., Miyamoto, Y., Ito, K., Nakazawa, N., Nakauchi, S. and Okazaki, E. , 2018年10月

    LWT-Food Sci. Technol. , 92 , 258 - 264

  • Manufacturing condition effects on dynamic viscoelastic properties of high-amylose rice gel by high-speed shear treatment

    Shibata, M., Sugiyama, J., Fujita, K., Kokawa, M., Hirano, Y., Matsuyama, M., Trivittayasil, V. and Araki, T. , 2018年10月

    Food Sci. Technol. Res. , 24 , 739 - 746

  • Recrystallization of ice crystals in trehalose solution at isothermal condition

    Klinmalai, P., Shibata, M., and Hagiwara, T. , 2017年10月

    Food Biophysics , 12 , 404 - 411

  • Monitoring of adsorption behaviors of bovine serum albumin onto a stainless steel surface by the quartz crystal microbalance based on admittance analysis

    Hagiwara, T. Nattawut, P, Shibata, M. and Sakiyama, T. , 2017年09月

    Biosci. Biotechnol. Biochem. , 81(4) , 783 - 789

全件表示 >>

 

授業科目 【 表示 / 非表示

  • 担当授業(学部)

    セミナー

  • フレッシュマンセミナー

  • 卒業論文

  • 情報リテラシー

  • 海洋統計学

  • 物理学実験

  • 生産物理学

  • 食品工学実験

  • 担当授業(大学院)

    食品プロセス工学