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柴田 真理朗 (シバタ マリオ)

SHIBATA MARIO

職名: 准教授
所属: 食品生産科学部門
学位: 博士(農学)
学位の分野名: 農学

ホームページ

http://www2.kaiyodai.ac.jp/~tomoaki/

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産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース Researchmap

研究分野 【 表示 / 非表示

  • 環境・農学 / 農業環境工学、農業情報工学

  • ライフサイエンス / 食品科学

 

論文 【 表示 / 非表示

  • Ice crystal recrystallization inhibition of type I antifreeze protein, type III antifreeze protein, and antifreeze glycoprotein: effects of AF(G)Ps concentration and heat treatment

    Qingbao Ma, Mario Shibata, Tomoaki Hagiwara , 2022年02月

    Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry

  • Recrystallization of Ice Crystals in Sucrose Solution Containing Sodium Alginate and Its Relationship to Dynamic State of Freeze-concentrated Matrix Evaluated by Dielectric Relaxation Measurement

    FANG Chuandong, SHIBATA Mario, HAGIWARA Tomoaki , 2021年09月

    日本冷凍空調学会論文集 , 38 (3) , 277

  • Rapid noninvasive monitoring of freshness variation in frozen shrimp using multidimensional fluorescence imaging coupled with chemometrics

    Rahman, M. M., Minh Vu Bui, M. V., Shibata, M., Nakazawa, N., Hideyuki Yamashita, H., Sadayasu, K., Tsuchiyama, K., Nakauchi, S., Hagiwara, T., Osako, K., and Okazaki, E. , 2021年03月

    Talanta

  • Ice recrystallization behavior of corn starch/sucrose solutions: Effects of addition of corn starch and antifreeze protein III

    Kamrunnaher, M., Shibata, M. and Hagiwara, T. , 2021年02月

    Food Biophysics , 16 , 229 - 236

  • Characterization of fish collagen from blue shark skin and its application for chitosan- collagen composite coating to preserve red porgy meat

    Liu, J., Shibata, M., Ma, Q., Liu, F., Lu, Q., Shan, Q., Hagiwara, T. and Bao, J.Liu, J., Shibata, M., Ma, Q., Liu, F., Lu, Q., Shan, Q., Hagiwara, T. and Bao, J. , 2020年06月

    Journal of Food Biochemistry , 44 (8) , e13265

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授業科目 【 表示 / 非表示

  • 担当授業(学部)

    セミナー

  • 卒業論文

  • 応用統計学

  • 情報リテラシー

  • 物理学実験

  • 自己啓発型食品生産科学アドバンストプログラム

  • 食品工学実験

  • 食品生産学実習

  • 担当授業(大学院)

    統計的意思決定論

  • 食品プロセス工学

  • 食品品質設計学特別演習

  • 食品品質設計学特別研究