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論文 【 表示 / 非表示 】
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Comprehensive and species-specific detection of mackerels of the genus Scomber in processed foods using SYBR Green-based real-time PCR
Wei Cui, Yuki Sano, Hiroki Koyama, Kouichi Kurose , 2023年
Fisheries Science
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Identification of gene expression markers and development of evaluation method using cell-based and RT-PCR-based assay for skin sensitising potential of chemicals.
Maho Ukaji Nishikawa, Megumi Iwaki, Kosuke Tashiro, Kouichi Kurose , 2020年09月
Xenobiotica; the fate of foreign compounds in biological systems , 50 (11) , 1359 - 1369
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Study on the fatty acid compositions of deep-sea isopod Bathynomus doederleinii
Takayuki Sawasaki, Kigen Takahashi, Kouichi Kurose, Emiko Okazaki and Kazufumi Osako , 2017年10月
The JSFS 85th Anniversary-Commemorative International Symposium “Fisheries Science for Future Generations” Symposium Proceedings , No. 10013 , 1 - 2
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クラゲによるアレルギーの1成人例
鈴木 慎太郎, 宮田 祐人, 神野 恵美, 岸野 康成, 本間 哲也, 大田 進, 田中 明彦, 横江 琢也, 大西 司, 相良 博典, 倉田 なおみ, 嶋倉 邦嘉, 黒瀬 光一 , 2017年09月
アレルギー , 66 (6) , 804 - 808
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アルカリ塩水晒しによるアカアマダイBranchiostegus japonicus筋肉加熱ゲル形成能の改善
髙橋 希元, 黒瀬 光一, 岡﨑 惠美子, 大迫 一史 , 2017年09月
日本水産学会誌 , 83 (5) , 777 - 784
授業科目 【 表示 / 非表示 】
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担当授業(学部)
セミナー
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卒業論文
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水産海洋概論Ⅱ
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海洋生命科学概論
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自己啓発型食品生産科学アドバンストプログラム
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食品包装論
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食品衛生学
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担当授業(大学院)
食品保全機能学特別演習
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食品保全機能学特別研究
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食品有害因子論
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食品衛生化学特論