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論文 【 表示 / 非表示 】
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D-Pinitol Ameliorated Osteoporosis via Elevating D-chiro-Inositol Level in Ovariectomized Mice
LIU Xinxin, HE Chuan, KOYAMA Tomoyuki , 2023年06月
Journal of Nutritional Science and Vitaminology , 69 (3) , 220 - 228
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Effects of ergothioneine-rich mushroom extracts on lipid oxidation and discoloration in salmon muscle stored at low temperatures.
Pahila J, Kaneda H, Nagasaka R, Koyama T, Ohshima T. , 2017年09月
Food Chemistry , 233, doi: 10.1016/j.foodchem.2017.04.130. , 273 - 281
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Krebs Cycle Intermediates Protective against Oxidative Stress by Modulating the Level of Reactive Oxygen Species in Neuronal HT22 Cells.
Sawa K, Uematsu T, Korenaga Y, Hirasawa R, Kikuchi M, Murata K, Zhang J, Gai X, Sakamoto K, Koyama T, Satoh Takumi , 2017年09月
Antioxidants (Basel) , 6(1), pii: E21. doi: 10.3390/antiox6010021 , 0 - 0
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Anti-obesity activities of the yoshinone A and the related marine -pyrone compounds
Tomoyuki Koyama, Yoshinori Kawazoe, Arihiro Iwasaki, Osamu Ohno, Kiyotake Suenaga, Daisuke Uemura , 2016年09月
The Journal of Antibiotics , 69 , 348 - 351
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天然素材に含まれる機能性成分の探索と解明
小山智之 , 2016年09月
SUNATECメールマガジン , 6月号 , 0 - 0
著書 【 表示 / 非表示 】
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植物工場経営の重要課題と対策(監修:高辻正基、古在豊樹)
小山智之 , 2014年06月
情報機構 , 植物工場野菜の栄養・機能性成分の分析・評価法 , 240-256
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Marine Pharmacognosy: Trends and Applications (ed. Se-Kwon Kim)
Miyuki Shirosaki and Tomoyuki Koyama , 2012年06月
CRC Press , Antidiabetic Compounds from Marine Organisms and Their Properties. , 7-20
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“Marine Medicinal Foods Vol. I: Implications and Applications, Macro and Microalgae” (ed. Se-Kwon Kim)
Miyuki Shirosaki and Tomoyuki Koyama , 2012年06月
Elsevier , Laminaria japonica as a Food for the Prevention of Obesity and Diabetes. , 200-212
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“Marine Medicinal Foods Vol. I: Implications and Applications, Macro and Microalgae” (ed. Se-Kwon Kim)
Tomoyuki Koyama , 2012年06月
Elsevier , Extracts of Marine Algae Show Inhibitory Activity Against Osteoclast Differentiation. , 443-454
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In Prostate Cancer - Original Scientific Reports and Case Studies. (ed. Philippe E. Spiess)
Tomoyuki Koyama , 2011年06月
InTech , New botanical materials with anti-androgenic activity. ISBN 979-953-307-628-6 (ed. Philippe E. Spiess) , 193-206
授業科目 【 表示 / 非表示 】
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担当授業(学部)
化学実験
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食品分析学
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食品機能学
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担当授業(大学院)
予防食品薬理学
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食品保全機能学特別演習
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食品保全機能学特別研究
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食品機能利用学特別研究
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食機能保全科学基礎論Ⅰ
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食機能保全科学基礎論Ⅱ