Pict a

KOBYASHI Yukihiro

Job title: Assistant Professor
Department: Department of Food Science and Technology

Link

Researcher ID 産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース Researchmap

Research Interests 【 display / non-display

  • 食物アレルギー

  • アレルゲン

Research Areas 【 display / non-display

  • Life Science / Food sciences

  • Life Science / Food sciences

 

Papers 【 display / non-display

  • 原著 魚アレルギーの7例における臨床的特徴およびアレルゲンコンポーネントについての検討

    横山 大輔, 足立 厚子, 梅村 薫, 原田 朋佳, 竹内 千尋, 今村 忍, 一角 直行, 小林 征洋 , 2022.10

    臨床皮膚科

  • Specific immunoglobulin E to Ani s 1 is rare in patients with Anisakis allergy living in Hokkaido, northern Japan

    Yoshikawa Momoko, Sumikawa Yasuyuki, Kobayashi Yukihiro, Uhara Hisashi , 2022

    Allergology International

  • A parvalbumin allergy case was successfully treated with oral immunotherapy using hypoallergenic fish

    Ugajin T, Kobayashi Y, Yokozeki H , 2021.04

    Allergology International

  • 障害者施設での菓子製造におけるアレルゲン混入の実態と防止策

    藤野柾也, 小林征洋, 小川美香子 , 2020

    フードシステム研究

  • A CASE OF ANAPHYLAXIS CAUSED BY LANDLOCKED AYU FISH, KOAYU FISH, FROM LAKE BIWA

    Umekoji-Hayashi, A., Fukai, K., Kobayashi, Y. , 2020

    Arerugi = [Allergy]

display all >>

Books 【 display / non-display

  • ウィルス・細菌・真菌・寄生虫同定便覧

    小林征洋 , 2014.05

    技術情報協会 , 第3節 線虫類 Anisakis , 406-408

  • 魚介類アレルゲンの科学(水産学シリーズ164)

    小林征洋 , 2010.04

    恒星社厚生閣 , 5章 アニサキスアレルゲンの本体と性状 , 60-71

 

Lesson Subject 【 display / non-display

  • Lesson Subject(Undergraduate)

    Training in Food Science and Technology

  • Lesson Subject(Graduate School)

    Food Hygienic Chemistry