Link |
|
KOBYASHI Yukihiro
|
Research Areas 【 display / non-display 】
-
Life Science / Food sciences
-
Life Science / Food sciences
Papers 【 display / non-display 】
-
原著 魚アレルギーの7例における臨床的特徴およびアレルゲンコンポーネントについての検討
横山 大輔, 足立 厚子, 梅村 薫, 原田 朋佳, 竹内 千尋, 今村 忍, 一角 直行, 小林 征洋 , 2022.10
臨床皮膚科
-
Specific immunoglobulin E to Ani s 1 is rare in patients with Anisakis allergy living in Hokkaido, northern Japan
Yoshikawa Momoko, Sumikawa Yasuyuki, Kobayashi Yukihiro, Uhara Hisashi , 2022
Allergology International
-
A parvalbumin allergy case was successfully treated with oral immunotherapy using hypoallergenic fish
Ugajin T, Kobayashi Y, Yokozeki H , 2021.04
Allergology International
-
障害者施設での菓子製造におけるアレルゲン混入の実態と防止策
藤野柾也, 小林征洋, 小川美香子 , 2020
フードシステム研究
-
A CASE OF ANAPHYLAXIS CAUSED BY LANDLOCKED AYU FISH, KOAYU FISH, FROM LAKE BIWA
Umekoji-Hayashi, A., Fukai, K., Kobayashi, Y. , 2020
Arerugi = [Allergy]
Books 【 display / non-display 】
-
ウィルス・細菌・真菌・寄生虫同定便覧
小林征洋 , 2014.05
技術情報協会 , 第3節 線虫類 Anisakis , 406-408
-
魚介類アレルゲンの科学(水産学シリーズ164)
小林征洋 , 2010.04
恒星社厚生閣 , 5章 アニサキスアレルゲンの本体と性状 , 60-71
Lesson Subject 【 display / non-display 】
-
Lesson Subject(Undergraduate)
Training in Food Science and Technology
-
Lesson Subject(Graduate School)
Food Hygienic Chemistry