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久田 孝 (クダ タカシ) KUDA TAKASHI
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論文 【 表示 / 非表示 】
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Detection of typical indigenous gut bacteria related to kanpyo Lagenaria siceraria var. hispida powder in murine caecum and human faecal cultures
Yamamoto M, Ogura H, Kuda T, et al. , 2024年
3 Biotech
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Inhibitory effect of Lactococcus lactis Nagasaki-SU6 isolated from algal beach cast on Listeria monocytogenes during and after fermentation of cowand soymilk
Kuda T et al. , 2024年
Food Bioscience
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Inhibitory effects of burdock root tea on plasma ammonia level in mice fed with high-sucrose and low-fibre diet
Sato M, Kuda T, Yamamoto M, et al. , 2024年
Food Bioscience
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Differences in the microbiome composition of the traditional fermented rice beverage Miki from Amami Island
Ogura H, Okamoto N,... Kuda T , 2024年
International Journal of Gastronomy and Food Science
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Effects of Ecklonia cava subspp. kurome and stolonifera ethanolic/ aqueous extracts on caecal microbiota in mice fed a high‑sucrose and low‑dietary fibre diet
Fujita S, ... Xia Y, Kuda T , 2024年
Journal of Applied Phycology
著書 【 表示 / 非表示 】
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実用ポケット食品衛生微生物辞典
藤井建夫 編、浅尾ら9名 著 , 2018年09月
幸書房 , 微生物の増殖、腐敗についての用語 , 0-0
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Starter Cutures in Food Production
Takashi Kuda , 2017年07月
Willey Blackwell , Fermentation of fish-based products: A special focus on traditional Japanese products , 355-369
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Advances in Fermentated Foods and Beverages
T. Kuda , 2015年10月
WoodHead Publishing (Copyright Elsevier Ltd.) , Quality improvement and fermentation control in fish products , 377-390
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干物の機能と科学
久田孝 , 2014年10月
朝倉書店 , 干物の腐敗と変敗 , 110-116
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食品微生物学の基礎
久田 孝 , 2013年11月
講談社サイエンティフィック , 食品の腐敗 , 87-96
授業科目 【 表示 / 非表示 】
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担当授業(学部)
フレッシュマンセミナー
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微生物学実験
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食品微生物学
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担当授業(大学院)
食品保全機能学特別演習
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食品保全機能学特別研究
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食品微生物学
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食品微生物要論
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食品機能利用学特別研究
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食機能保全科学基礎論Ⅱ