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久田 孝 (クダ タカシ) KUDA TAKASHI
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論文 【 表示 / 非表示 】
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Comparison between the Antimicrobial Activity of Essential Oils and Their Components in the Vapor Phase against Food-related Bacteria
Nakamura Ayaka, Kawahara Asuka, Takahashi Hajime, Kuda Takashi, Kimura Bon , 2022年
Journal of Oleo Science , 71 (3) , 411 - 417
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Effects of tyndallization temperature on the sterility and quality of kamaboko
Sumate Keratimanoch, Kigen Takahashi, Takashi Kuda, Emiko Okazaki, Jie-Ting Geng, Kazufumi Osako , 2021年07月
Food Chemistry , 366 , 130692
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Dynamics of microbiota in Japanese Black beef stored for a long time under chilled conditions
Ayaka Nakamura, Hajime Takahashi, Kota Otomo, Yuri Mizuno, Takashi Kuda, Bon Kimura, Fumiaki Koike, Mitsushi Kobayashi , 2021年06月
Food Microbiology , 100 , 103849
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In vitro antioxidant and immunomodulation capacities of low-molecular weight-alginate- and laminaran-responsible gut indigenous bacteria
Mika Harada, Takashi Kuda, Saori Nakamura, Gayang Lee, Hajime Takahashi, Bon Kimura , 2021年06月
LWT-Food Science and Technology , 151 , 112127
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Effects of Ethanol-Precipitated Argan Press Cake on the Caecal Microbiome of Mice Fed a High-Sucrose Diet
Goto M, Kuda T, Shikano A, Takahashi H, Kimura B , 2021年03月
Waste and Biomass Valorization , 12 , 5451 - 5460
著書 【 表示 / 非表示 】
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実用ポケット食品衛生微生物辞典
藤井建夫 編、浅尾ら9名 著 , 2018年09月
幸書房 , 微生物の増殖、腐敗についての用語 , 0-0
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Starter Cutures in Food Production
Takashi Kuda , 2017年07月
Willey Blackwell , Fermentation of fish-based products: A special focus on traditional Japanese products , 355-369
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Advances in Fermentated Foods and Beverages
T. Kuda , 2015年10月
WoodHead Publishing (Copyright Elsevier Ltd.) , Quality improvement and fermentation control in fish products , 377-390
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干物の機能と科学
久田孝 , 2014年10月
朝倉書店 , 干物の腐敗と変敗 , 110-116
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食品微生物学の基礎
久田 孝 , 2013年11月
講談社サイエンティフィック , 食品の腐敗 , 87-96
授業科目 【 表示 / 非表示 】
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担当授業(学部)
微生物学実験
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自己啓発型食品生産科学アドバンストプログラム
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食品微生物学
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担当授業(大学院)
食品保全機能学特別演習
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食品保全機能学特別研究
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食品微生物学
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食品微生物学特論
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食品機能利用学特別研究
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食機能保全科学基礎論Ⅱ