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高橋 肇 (タカハシ ハジメ) TAKAHASHI Hajime
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論文 【 表示 / 非表示 】
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Molecular subtyping for source tracking of Escherichia coli using core genome multilocus sequence typing at a food manufacturing plant.
Ayaka Nakamura, Hajime Takahashi, Maki Arai, Tomoki Tsuchiya, Shohei Wada, Yuki Fujimoto, Yoshiomi Shimabara, Takashi Kuda, Bon Kimura. , 2021年12月
PLoS ONE , 16 , e0261352
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Microbiological safety and microbiota of Kapi, Thai traditional fermented shrimp paste, from different sources.
Ayaka Nakamura, Anrin Kondo, Hajime Takahashi, Suwimon Keeratipibul, Takashi Kuda, Bon Kimura , 2021年11月
LWT- Food Science and Technology , 154 , 112763
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チルド船便輸出を目指した国産和牛の賞味期限設定に向けた検証
小林 光士, 古内 功二, 小池 史晃, 中村 綾花, 高橋 肇 , 2021年09月
日本食品微生物学会雑誌 , 38 (3) , 118 - 122
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In vitro antioxidant and immunomodulation capacities of low-molecular weight-alginate- and laminaran-responsible gut indigenous bacteria..
Mika Harada, Takashi Kuda, Saori Nakamura, Gayang Lee, Hajime Takahashi, Bon Kimura. , 2021年07月
LWT- Food Science and Technology , 151 , 112127
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Dynamics of microbiota in Japanese Black beef stored for a long time under chilled conditions.
Ayaka Nakamura, Hajime Takahashi, Kota Otomo, Yuri Mizuno, Takashi Kuda, Bon Kimura, Fumiaki Koike, Mitsushi Kobayashi. , 2021年06月
Food Microbiology , 100 , 103849
著書 【 表示 / 非表示 】
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Seafood Safety and Quality Md. Latiful Bari、 Koji Yamazaki 編集
Chiniro Ohshima, Hajime Takahashi , 2018年10月
Taylor and Francis , Detection method of food-borne pathogens in seafood , 0-0
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月刊小児科
高橋 迪子、高橋 肇、久田 孝、木村 凡 , 2015年10月
金原出版 , パンがノロウイルスの感染源となりうる理由とその予防対策 , 1689-1694
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日本食品微生物学会雑誌
高橋 肇 , 2014年10月
, 新しい分子生物学的手法の応用と今後の展望 , 82-85
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イルシー
高橋 肇 , 2014年10月
, MALDI-TOFMSを用いた微生物分類と食品分野への応用性 , 29-34
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食品機械装置
高橋 肇 , 2012年10月
ビジネスセンター社 , 遺伝子解析手法を用いた食中毒菌の同定法と汚染源追跡法 , 62-66
授業科目 【 表示 / 非表示 】
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担当授業(学部)
フレッシュマンセミナー
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微生物学
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衛生微生物学
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食品微生物学実験
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担当授業(大学院)
食品保全機能学特別演習
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食品保全機能学特別研究
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食品危害微生物制御学
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食品機能利用学特別研究