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後藤 直宏 (ゴトウ ナオヒロ) GOTOH Naohiro
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論文 【 表示 / 非表示 】
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Comparison of lipoprotein cholesterol levels in golden Syrian hamster administrated trans-octadecenoic acid positional isomers.
K. Nagao, J. Ueno, K. Yoshinaga, T. Nagai, H. Mizobe, A. Yoshida, F. Beppu, S. Tanaka, and N. Gotoh , 2022年03月
J. Oleo Sci. , in press
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Visualization of dietary docosahexaenoic acid in whole-body zebrafish using matrix-assisted laser desorption/ionization mass spectrometry imaging.
K. Yoshinaga, Y. Usami, A. Yoshinaga-Kiriake, H. Shikano, S. Taira, R. Nagasaka, S. Tanaka, and N. Gotoh , 2022年02月
J. Nutr. Biochem , 100 , 108897
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Analysis of minor vitamin E homologues in natural products.
F. Beppu and N. Gotoh , 2021年09月
J. Berry Res. , 11 , 555 - 566
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Simultaneous treatment of long-chain monounsaturated fatty acid and n-3 polyunsaturated fatty acid decreases lipid and cholesterol levels in HepG2 cell
Kazuaki Yoshinaga, Yota Mizuno, Samanthika Senarath, Aya Yoshinaga-Kiriake, Toshiharu Nagai, Fumiaki Beppu, Seiya Tanaka, and Naohiro Gotoh , 2021年04月
Journal of Oleo Science , 70 (5) , 731 - 736
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Incorporation of dietary arachidonic and docosatetraenoic acid into mouse brain.
K. Yoshinaga, H. Ishikawa, F. Beppu, and N. Gotoh , 2021年02月
J. Agri. Food Chem. , 69 (8) , 2457 - 2461
著書 【 表示 / 非表示 】
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改訂第3版 油脂・脂質の基礎と応用
後藤直宏編集 公益社団法人日本油化学会ライフサイエンス・産業技術部会著 , 2019年03月
日本油化学会 , 編集:全体 執筆:1.1 油脂の構造、1.2 油脂の種類、1.3 油脂の化学的特徴とその意義、1.4 油脂の物理的特徴とその意義 , 1-277
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改訂新版 油脂製品の知識
後藤直宏編集 公益社団法人日本油化学会 ライフサイエンス・産業技術部会著 , 2018年04月
幸書房 , 全体 , 1-280
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油脂・脂質・界面活性剤データブック
後藤 直宏 , 2012年07月
丸善 , 2 油脂・脂質の種類と特徴 2.7 その他 , 76-77
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大豆のすべて
後藤 直宏 , 2009年02月
サイエンスフォーラム , 第4章第2節「大豆の成分」第4項「脂質」 , 0-0
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改訂第2版油脂・脂質の基礎と応用
後藤 直宏 , 2009年02月
日本油化学会 , 2.脂質の天然における分布 2.1動物 , 22-26
授業科目 【 表示 / 非表示 】
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担当授業(学部)
化学演習
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有機化学Ⅰ
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有機化学Ⅱ
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食品保全化学
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担当授業(大学院)
食品保全化学特論
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食品保全機能化学
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食品保全機能学特別演習
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食品保全機能学特別研究