Homepage URL |
Link |
|
GOTOH Naohiro
|
Research Areas 【 display / non-display 】
-
Humanities & Social Sciences / Family and consumer sciences, and culture and living
Papers 【 display / non-display 】
-
Formation of Epoxy Fatty Acids in Triacylglycerol Standards during Heating
Nishimura Kazuya, Huang Xiannan, Yoshinaga-Kiriake Aya, Yahata Yuna, Tanaka Seiya, Gotoh Naohiro, Yoshinaga Kazuaki , 2024
Journal of Oleo Science
-
Comparison of the Catabolic Rates of Linoleic and Oleic Acid Hydroperoxides Using <sup>13</sup>CO<sub>2</sub> Expired from Mice
Yoshinaga-Kiriake Aya, Yoshinaga Kazuaki, Miyagawa Sae, Yoshino Kanako, Tanaka Seiya, Takahashi Takumi, Kato Shunji, Ito Junya, Otoki Yurika, Nakagawa Kiyotaka, Gotoh Naohiro , 2024
Journal of Oleo Science
-
Structure–activity relationship on selective antibacterial activity of nonionic surfactants
Mayu Tanaka, Mina Kurose, Shigekazu Yano, Seiya Tanaka, Naohiro Gotoh, Yoshimune Nonomura , 2023.07
Journal of Surfactants and Detergents
-
Development of Structural Conversion Methods for Lipids and Functional Analysis of Various Lipids Using These Methods
GOTOH Naohiro , 2023
Oleoscience
-
Chemical Characteristics of Lipids-Degradation of Lipids-
Gotoh Naohiro , 2023
Oleoscience
Books 【 display / non-display 】
-
The basic and applied science of fats, oils and other lipids
後藤直宏編集 公益社団法人日本油化学会ライフサイエンス・産業技術部会著 , 2019.03
Japan Oil Chemists' Society , 編集:全体 執筆:1.1 油脂の構造、1.2 油脂の種類、1.3 油脂の化学的特徴とその意義、1.4 油脂の物理的特徴とその意義 , 1-277
-
改訂新版 油脂製品の知識
後藤直宏編集 公益社団法人日本油化学会 ライフサイエンス・産業技術部会著 , 2018.04
幸書房 , 全体 , 1-280
-
油脂製品の知識
後藤 直宏, 日本油化学会ライフサイエンス・産業技術部会 , 2018
幸書房 , 0-0
-
油脂・脂質・界面活性剤データブック
後藤 直宏 , 2012.07
丸善 , 2 油脂・脂質の種類と特徴 2.7 その他 , 76-77
-
大豆のすべて
後藤 直宏 , 2009.02
サイエンスフォーラム , 第4章第2節「大豆の成分」第4項「脂質」 , 0-0
Lesson Subject 【 display / non-display 】
-
Lesson Subject(Undergraduate)
Seminar
-
Graduation Thesis
-
Organic Chemistry Ⅱ
-
Introduction to Marine Biosciences
-
海洋生命科学概論
-
Chemistry in Food Safety and Preservation
-
Food Chemistry Laboratory
-
Lesson Subject(Graduate School)
Advanced Food Chemistry
-
Food Functional Chemistry
-
Special Seminar in Food Science
-
Research in Food Science
-
Trans-laboratory Internship of Food Science and TechnologyⅠ
-
Trans-laboratory Internship of Food Science and TechnologyⅡ