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濱田 奈保子 (ハマダ ナオコ) HAMADA Naoko
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論文 【 表示 / 非表示 】
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Inhibition of blood pressure elevation in GABA-enriched Hidakakombu fermented with Lactiplantibacillus plantarum 002 protected addition of trehalose
Nana Somekawa, Tetsuya Sekine, Naoko Hamada-Sato , 2024年01月
International Journal of Food Scienodce and Technology, , 59 , 1572 - 1579
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Environmental impact assessment of aseptically packaged chicken using ohmic heating.
Ruri Ito, Noriko Yamanaka-Zamoto, Manabu Watanabe, Naoko Hamada-Sato , 2023年10月
Food Science and Technology Research
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Synthetic dye decolorization using the marine filamentous fungus Pestalotiopsis disseminata AN-7 and toxicity evaluation using Daphnia magna.
Airi Takahashi, Kyoko Masuda, Taimu Sugimoto, Naoko Hamada-Sato , 2023年06月
International Journal of Environmental Science and Technology
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Abalone viscera fermented with Aspergillus oryzae 001 prevents pressure Elevation by inhibiting angiotensin converting enzyme.
NNatsumi Iwamoto, Asahi Sasaki, Tomoaki Maizawa,Naoko Hamada-Sato , 2023年02月
Nutrients
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Evaluation of the effect of Lactiplantibacillus pentosus SN001fermentation on arsenic accumulation and antihypertensive effect of Sargassum horneri in vivo
Momoko Tamura, Yoshinari Suzuki, Hiroshi Akiyama, Naoko Hamada-Sato , 2022年09月
Naunyn-Schmiedeberg's Archives of Pharmacology
著書 【 表示 / 非表示 】
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食べ物と健康Ⅲ 食品加工と栄養(第3版)
舩津保浩他8名 , 2021年10月
三共出版 , 4章 食品流通・保存と栄養 5章 加工および保存中の成分変化 , 125-150
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食べ物と健康Ⅲ 食品加工と栄養(第2版)
舩津保浩他8名 , 2016年04月
三共出版 , 4章 食品流通・保存と栄養 5章 加工および保存中の成分変化 , 116-140
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食べ物と健康Ⅲ 食品加工と栄養
舩津保浩他8名 , 2014年05月
三共出版 , 4章 食品流通・保存と栄養 5章 加工および保存中の成分変化 , 114-138
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基礎から学ぶ食品科学
渡辺悦生,加藤 登,大熊広一,濱田奈保子 , 2010年10月
成山堂書店 , 3章「食品の化学的性質」 5章「食品の劣化と品質保持」 , 1-250
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農産物・食品検査法の新展開
鈴木徹,濱田(佐藤)奈保子,シリランサアン パウィナー , 2010年07月
シーエムーシー出版 , 第1章 K値試験紙・生鮮魚介類の鮮度測定キット , 169-177
授業科目 【 表示 / 非表示 】
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担当授業(学部)
食品流通安全管理論
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担当授業(大学院)
リスク管理論
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次世代モデル研究
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自己開発プラン
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食品危害モニタリング法演習
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食品流通安全管理ケース演習Ⅱ
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食品流通安全管理システム概論
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食品流通安全管理システム研究
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食品流通安全管理特論