ホームページ |
関連リンク |
論文 【 表示 / 非表示 】
-
Effectiveness of supercooled freezing in suppressing ice recrystallization during frozen storage
Rajib Lochan Poudyal, Mark Anthony Redo, Yasuho Ishikawa, Tsukasa Miyake, Toru Suzuki, Manabu Watanabe , 2024年09月
Food Structure , 42 , 1 - 7
-
CO2-equivalent emissions and quality evaluation of chilled and frozen Atlantic salmon transported from Norway to Japan
Mark Anthony Redo, Mire Che, Ignat Tolstorebrov, Manabu Watanabe , 2024年06月
International Journal of Refrigeration , 165 , 315 - 324
-
Effect of supercooled freezing on the quality of pork tenderloin meat under different thawing conditions
Rajib Lochan Poudyal, Ryunosuke Maekawa, Mark Anthony Redo, Rajendra Khanal, Toru Suzuki, Manabu Watanabe , 2023年02月
Food Control , 144 , 109331-1 - 109331-8
-
Is it effective to pre-cool close to the freezing point temperature before freezing?
Ryunosuke Maekawa, Manabu Watanabe, Rajib L. Poudyal, Toru Suzuki , 2021年10月
International Journal of Refrigeration , 132 , 63 - 71
-
Do consumers actually sense that sashimi made from frozen-thawed fish tastes worse than non-frozen one?
Manabu Watanabe, Toru Suzuki, Kiyoyuki Ichimaida, Tsukiko Hattori, Reiko Ued , 2020年03月
International Journal of Refrigeration , 111 , 94 - 102
著書 【 表示 / 非表示 】
-
生鮮水産物品質の非破壊計測技術
岡﨑惠美子,木宮隆,鈴木敏之,今野久二彦 編 , 2024年04月
恒星社厚生閣 , インピーダンス法の原理と非破壊計測法としての進展 , P191-206, 第8章
-
食品の冷凍・解凍技術と商品開発
堀越 智, 渡辺 学 , 2023年03月
エヌ・ティー・エス , p.3-11
-
食品ロス削減に向けたロングライフ化技術
北澤裕明,安藤泰雅 監修 , 2024年05月
エヌ・ティー・エス , 冷凍保存の基礎
-
生食のはなし
川本伸一,朝倉宏,稲津康弘,畑江敬子,山﨑浩司[編] , 2023年04月
朝倉書店 , 1.4 最近の生食の動向 , p.18-23, 1.4節
-
食品製造に役立つ食品工学事典
日本食品工学会編(酒井 昇,安達 修二,ほか約60名) , 2020年12月
恒星社厚生閣 , 第1編「食品製造の基礎」の中の 2.「流動基礎」 , P4-8
科研費(文科省・学振)獲得実績 【 表示 / 非表示 】
授業科目 【 表示 / 非表示 】
-
担当授業(学部)
生産物理学
-
食品冷凍学
-
食品工学演習Ⅰ
-
食品工学演習Ⅱ
-
食品生産システム調査
-
食品生産システム論
-
食品生産科学入門実験
-
担当授業(大学院)
食品低温物性科学
-
食品冷凍学特論
-
食品品質設計学特別演習
-
食品品質設計学特別研究
-
食機能保全科学基礎論Ⅰ
-
食機能保全科学基礎論Ⅱ