ホームページ |
関連リンク |
論文 【 表示 / 非表示 】
-
Effect of supercooled freezing on the quality of pork tenderloin meat under different thawing conditions
Rajib Lochan Poudyal, Ryunosuke Maekawa, Mark Anthony Redo, Rajendra Khanal, Toru Suzuki, Manabu Watanabe , 2023年02月
Food Control , 144 , 109331-1 - 109331-8
-
Is it effective to pre-cool close to the freezing point temperature before freezing?
Ryunosuke Maekawa, Manabu Watanabe, Rajib L. Poudyal, Toru Suzuki , 2021年10月
International Journal of Refrigeration , 132 , 63 - 71
-
Do consumers actually sense that sashimi made from frozen-thawed fish tastes worse than non-frozen one?
Manabu Watanabe, Toru Suzuki, Kiyoyuki Ichimaida, Tsukiko Hattori, Reiko Ued , 2020年03月
International Journal of Refrigeration , 111 , 94 - 102
-
Effect of different freezing and storage condition on the physical properties of protein coagulum (Firm Tofu)
Rajib L. Poudyal, Rika Kobayashi, Toru Suzuki, Manabu Watanabe , 2019年11月
Int. J. Refrigeration , 107 , 11 - 19
-
Environmental impact assessment of aseptically packaged chicken using ohmic heating
Ito Ruri, Yamanaka-Zamoto Noriko, Watanabe Manabu, Hamada-Sato Naoko , 2023年
Food Science and Technology Research , advpub (0)
著書 【 表示 / 非表示 】
-
食品の冷凍・解凍技術と商品開発
堀越 智, 渡辺 学 , 2023年03月
エヌ・ティー・エス , p.3-11
-
生食のはなし
川本伸一,朝倉宏,稲津康弘,畑江敬子,山﨑浩司[編] , 2023年04月
朝倉書店 , 1.4 最近の生食の動向 , p.18-23, 1.4節
-
食品製造に役立つ食品工学事典
日本食品工学会編(酒井 昇,安達 修二,ほか約60名) , 2020年12月
恒星社厚生閣 , 第1編「食品製造の基礎」の中の 2.「流動基礎」 , P4-8
-
ポストハーベスト工学事典
農業食料工学会編(大下誠一,内野敏剛 ほか) , 2019年01月
朝倉書店 , 6.7 凍結曲線, 6.11 解凍, 6.13 流通温度帯
-
日本冷凍空調学会専門書シリーズ 測定器の取扱方法
公益社団法人 日本冷凍空調学会 , 2015年09月
公益社団法人 日本冷凍空調学会 , 18.3 空気側熱伝達率の測定 , 225-229
授業科目 【 表示 / 非表示 】
-
担当授業(学部)
生産物理学
-
食品冷凍学
-
食品工学演習Ⅰ
-
食品工学演習Ⅱ
-
食品生産システム論
-
食品生産科学入門実験
-
担当授業(大学院)
食品低温物性科学
-
食品冷凍学特論
-
食品品質設計学特別演習
-
食品品質設計学特別研究
-
食機能保全科学基礎論Ⅰ
-
食機能保全科学基礎論Ⅱ