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石崎 松一郎 (イシザキ ショウイチロウ) ISHIZAKI Shoichiro
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研究分野 【 表示 / 非表示 】
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ライフサイエンス / 水圏生命科学
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ライフサイエンス / 水圏生命科学 / 水圏生物資源利用学
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ライフサイエンス / 水圏生命科学 / 食品加工学
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ライフサイエンス / 水圏生命科学 / 食品機能学
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ライフサイエンス / 水圏生命科学
論文 【 表示 / 非表示 】
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Isolation and characterization of collagen and collagen peptides with hyaluronidase inhibition activity derived from the skin of Marlin (Istiophoridae)
Qiuyu Han, Tomoyuki Koyama, Shugo Watabe, Yuji Nagashima, and Shoichiro Ishizaki , 2023年01月
Molecules , 28 (2) , 889 - 889
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Preparation, purification and characterization of antibacterial and ACE inhibitory peptides from head protein hydrolysate of kuruma shrimp, Marsupenaeus japonicus
Jie Zhou, Qiuyu Han, Tomoyuki Koyama, Shoichiro Ishizaki , 2023年01月
Molecules , 28 (2) , 894 - 894
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Primary Structure and Conformation of a Tetrodotoxin-Binding Protein in the Hemolymph of Non-Toxic Shore Crab <i>Hemigrapsus sanguineus</i>
Yuji Nagashima, Kenta Fujimoto, Masahiko Okai, Yoichiro Kitani, Aya Yoshinaga-Kiriake, Shoichiro Ishizaki , 2023年01月
Journal of Marine Science and Engineering , 11 (1) , 181 - 181
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微生物の力でサメ肉の臭気を取り除く
石崎 松一郎, 久田 孝 , 2022年09月
日本水産学会誌 , 88 (5) , 331 - 334
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Seawater activates l-amino acid oxidase from the serum of the red-spotted grouper Epinephelus akaara
Yoichiro Kitani and Yuto Osaka and Shoichiro Ishizaki , 2022年01月
Fish & Shellfish Immunology , 120 , 222 - 232
著書 【 表示 / 非表示 】
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水産加工とタンパク質の科学
大泉 徹,落合芳博,石崎松一郎 , 2023年07月
恒星社厚生閣 , まえがき、取りまとめ , まえがき
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水産加工とタンパク質の科学 = Seafood processing and protein studies
日本水産学会, 大泉 徹, 落合 芳博 , 石崎 松一郎 , 2023年
恒星社厚生閣 , 0-0
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楽水会百年の歩み
岡﨑恵美子・石崎松一郎 , 2022年11月
五曜書房 , 構成、編集、査読、執筆 , 217-222, 244-246
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食品製造
後村敏明、石崎松一郎、市山直樹、小俣佳己、神田佑佳 , 2022年02月
実教出版 , 構成、編集、査読、執筆 , pp. 1-21
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水産・食品化学実験ノート
落合 芳博, 石崎 松一郎, 神保 充 , 2019年03月
恒星社厚生閣 , 30-33、60-65、186-189
授業科目 【 表示 / 非表示 】
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担当授業(学部)
セミナー
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化学実験
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卒業論文
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水産海洋概論Ⅰ
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生物化学Ⅱ
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資源利用化学
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食品化学基礎実験
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食品化学実験
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食品生産科学入門実験
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担当授業(大学院)
生体物質化学特論
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生体物質解析学
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食品保全機能学特別演習
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食品保全機能学特別研究