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福岡 美香 (フクオカ ミカ) FUKUOKA Mika
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論文 【 表示 / 非表示 】
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Computer simulation of microwave cooking of sweet potato – Kinetics analysis of reactions in the maltose production process and their modeling
Yoshihiro Kako, Yvan Llave, Noboru Sakai, Mika Fukuoka , 2023年02月
Journal of Food Engineering , 349 , 1 - 10
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Ohmic tempering using a high frequency ohmic heating and model food of minced tuna based on Allaska pollock surimi – Evaluation of electrical conductivities
Yixuan Chen, Yvan Llave, Yang Jiao, Emiko Okazaki, Noboru Sakai, Mika Fukuoka , 2022年01月
Innovative Food Science and Emerging Technologies , 76 , 102940
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Electrical conductivity of salmon muscles – analysis of the influence of muscle position and electrical current direction during ohmic heating
Wen Guo, Yvan Llave, Mika Fukuoka , 2023年10月
International Journal of Food Engineering
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Computer simulation of microwave cooking of sweet potato
Yoshihiro Kako, Yvan Llave, Noboru Sakai, Mika Fukuoka , 2022年07月
J Food Process Eng. , 2022;e14121. wileyonlinelibrary.com/journal/jfpe © 2022 Wiley Periodicals LLC. 1 of 10 https://doi.org/10.1111/jfpe.14121 , 1 - 10
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Analysis of thermal processing of liquid eggs using a high frequency ohmic heating: Experimental and computer simulation approaches
C. Wang, Y. Llave, N. Sakai, M. Fukuoka , 2021年08月
Innovative Food Science and Emerging Technologies , 73 , 102792
著書 【 表示 / 非表示 】
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動的粘弾性測定とそのデータ解釈事例
酒井昇、福岡美香 , 2021年12月
(株)技術情報協会 , 動的粘弾性測定を用いた加熱による食品の物性変化の把握と予測 , P572-P582
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生食のおいしさとリスク
福岡美香、酒井昇 , 2013年07月
NST , 加熱による肉の変化 , 149-160
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火と食
福岡美香( 朝倉敏夫編 ) , 2012年10月
ドメス出版 , 火と物性変化(加熱調理) , 175-194
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Characterization of Food: Emerging methods
Watanabe, H., Fukuoka, M., Watanabe, T , 1995年01月
Elsevier , Recent advances in characterization of foods using NMR , 117-149
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Advances in Food Engineering
Watanabe, H. and Fukuoka, M. , 1992年01月
CRC Press , Moisture diffusion in soybean seed measured by NMR , 79-84
授業科目 【 表示 / 非表示 】
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担当授業(学部)
物理学実験
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食品工学
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担当授業(大学院)
食品品質設計学特別演習
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食品品質設計学特別研究
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食品熱操作工学特論
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食品熱物質移動論