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SHIMAKURA Kuniyoshi
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Papers 【 display / non-display 】
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獣肉アレルギー患者10例の臨床的特徴および血清学的解析
原田 朋佳、山野 希、北尾 陸将、横山 大輔、増田 泰之、足立 厚子、嶋倉 邦嘉、千貫 祐子 , 2022.09
日本皮膚科学会雑誌
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IgE reactivity to fish allergens from Pacific cod (Gadus macrocephalus) in atopic dogs
Ichiro Imanishi, Jumpei Uchiyama, Keijiro Mizukami, Junichi Kamiie, Keigo Kurata, Keita Iyori, Masato Fujimura, Kuniyoshi Shimakura, Koji Nishifuji, Masahiro Sakaguchi , 2020.09
BMC Veterinary Research
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症例 アニサキスによるアナフィラキシーを4回経験している患者への食事指導について
飯島 茂子、小城 一見、髙山 典子、有田 由美子、嶋倉 邦嘉、粕谷 志郎 , 2018.09
皮膚科の臨床
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クラゲによるアレルギーの1成人例
鈴木 慎太郎, 宮田 祐人, 神野 恵美, 岸野 康成, 本間 哲也, 大田 進, 田中 明彦, 横江 琢也, 大西 司, 相良 博典, 倉田 なおみ, 嶋倉 邦嘉, 黒瀬 光一 , 2017.09
アレルギー
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Quantification of major allergen parvalbumin in 22 species of fish by SDS-PAGE
Yukihiro Kobayashi, Tao Yang, Cheng-Tao Yu, Chiaki Ume, Hiroyuki Kubota, Kunisyohi SHimakura, Kazuo Shiomi, Naoko Hamada-Sato , 2016.04
Food Chemistry
Books 【 display / non-display 】
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水産・食品化学実験ノート
Shimakura Kunioyshi , 2019.03
恒星社厚生閣 , Whole of the corresponding pages , P122-125
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高等学校用 食品管理1・2
嶋倉邦嘉 , 2013.09
海文堂出版 , 第3章食品と部生物 , 119-208
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最新水産ハンドブック
島 一雄 他 編 , 2013.02
講談社サイエンティフィク , 水産物と寄生虫、食品添加物 , 527-532
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魚介類アレルゲンの科学
嶋倉邦嘉・塩見一雄 , 2010.04
恒星社厚生閣 , 甲殻類アレルゲンの本体と性状 , 21-35
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水産物の安全性 -生鮮品から加工食品まで-
上野三郎、加藤 登、楠井善久、熊井英水、坂口守彦、嶋倉邦嘉、高島直樹、種谷信一、塚正泰之、長井 敏他(五十音順、全13名) , 2001.04
恒星社厚生閣 , 5. 魚介類の寄生虫 , 82-106
Lesson Subject 【 display / non-display 】
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Lesson Subject(Undergraduate)
Basic Chemistry
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Food Chemistry
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Food Chemistry Laboratory
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Internship of Food Science
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Lesson Subject(Graduate School)
Special Seminar in Food Science
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Research in Food Science
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Chemistry of Harmful Substances in Foods
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Trans-laboratory Internship of Food Science and TechnologyⅠ
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Trans-laboratory Internship of Food Science and TechnologyⅡ