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李 潤珠 (リー ヨンジュ) LEE Younju
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論文 【 表示 / 非表示 】
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調理モヤシの凍結条件と力学物性について
常門 加奈, 宮脇 長人, 李 潤珠, 鈴木 徹 , 2020年
日本冷凍空調学会論文集
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脂質成分の相互作用が脂質の過冷却解消と平衡凝固点降下に及ぼす影響
玉置 亮, 李 潤珠, 鈴木 徹 , 2020年
日本冷凍空調学会論文集
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Cultivar differences in electrical and mechanical property changes and tolerance in apples due to high hydrostatic pressure treatment
Younju Lee, Takash iWatanabe, Yoshiko Nakaura, Yasumasa Ando. Masayasu Nagata, KazutakaYamamoto , 2019年10月
Postharvest Biology and Technology , 156
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Effect of Moisture Content on the Grinding Process and Powder Properties in Food: A Review
Hwabin Jung, Youn Ju Lee, Won Byong Yoon , 2018年06月
Processes
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Effect of inulin in Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) flour on the viscoelatic behavior of cookie dough and quality of cookies
YOUN JU LEE, OK-HWAN LEE, WON BYONG YOON , 2017年09月
Proceedings of the International Food Operations and Processing Simulation Workshop
授業科目 【 表示 / 非表示 】
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サラダサイエンス特別演習
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サラダサイエンス特別研究
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サラダサイエンス論Ⅰ
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サラダサイエンス論Ⅱ
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食機能保全科学基礎論Ⅰ
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食機能保全科学基礎論Ⅱ