写真a

李 潤珠 (リー ヨンジュ)

LEE Younju

職名: 特任助教
所属: 産学・地域連携推進機構
学位: 博士(海洋科学)
学位の分野名: 海洋科学
 

論文 【 表示 / 非表示

  • 調理モヤシの凍結条件と力学物性について

    常門 加奈, 宮脇 長人, 李 潤珠, 鈴木 徹 , 2020年

    日本冷凍空調学会論文集

  • 脂質成分の相互作用が脂質の過冷却解消と平衡凝固点降下に及ぼす影響

    玉置 亮, 李 潤珠, 鈴木 徹 , 2020年

    日本冷凍空調学会論文集

  • Cultivar differences in electrical and mechanical property changes and tolerance in apples due to high hydrostatic pressure treatment

    Younju Lee, Takash iWatanabe, Yoshiko Nakaura, Yasumasa Ando. Masayasu Nagata, KazutakaYamamoto , 2019年10月

    Postharvest Biology and Technology , 156

  • Effect of Moisture Content on the Grinding Process and Powder Properties in Food: A Review

    Hwabin Jung, Youn Ju Lee, Won Byong Yoon , 2018年06月

    Processes

  • Effect of inulin in Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) flour on the viscoelatic behavior of cookie dough and quality of cookies

    YOUN JU LEE, OK-HWAN LEE, WON BYONG YOON , 2017年09月

    Proceedings of the International Food Operations and Processing Simulation Workshop

全件表示 >>