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長阪 玲子 (ナガサカ レイコ)

Nagasaka Reiko

職名: 助教
所属: 食品生産科学部門
学位: 博士
学位の分野名: 水産学

教育研究活動紹介

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※教育研究活動をまとめたPDFです。主に受験希望の中学生、高校生、その保護者の方、一般の方向けの情報です。

関連リンク

Researcher ID 産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース Researchmap

 

論文 【 表示 / 非表示

  • Effect of proteolysis on meat quality of brand fish, red sea bream Pagrus major

    Reiko Nagasaka, Atsuko Harigaya, Toshiaki Ohshima , 2018年10月

    Food Science and Technology Research , 24 , 465 - 473

  • Effect of Proteolysis on the Meat Quality of a Brand Fish, Red Sea Bream <i>Pagrus major</i>

    Nagasaka Reiko, Harigaya Atsuko, Ohshima Toshiaki , 2018年

    Food Science and Technology Research , 24 (3) , 465 - 473

  • Low 25-hydroxyvitamin D levels are more prevalent in Canadians of South Asian than European ancestry inhabiting the National Capital Region of Canada.

    Nagasaka R, Swist E, Sarafin K, Gagnon C, Rondeau I, Massarelli I, Cheung W, Laffey P, Brooks SP, Ratnayake WMN , 2018年

    PloS one , 13 (12) , e0207429

  • Effects of ergothioneine-rich mushroom extracts on lipid oxidation and discoloration in salmon muscle stored at low temperatures

    Jade Go Pahila, Hisayuki Kaneda, Reiko Nagasaka, Tomoyuki Koyama, Toshiaki Ohshima , 2017年10月

    Food Chemistry , 233 , 273 - 281

  • Cardio-metabolic Disease Risks and Their Associations with Circulating 25-Hydroxyvitamin D and Omega-3 levels in South Asian and White Canadians

    Chao-Wu Xiao, Carla M. Wood, Eleonora Swist, Reiko Nagasaka, Kurtis Sarafin, Claude Gagnon, Lois Fernandez, Sylvie Faucher, Hong-Xing Wu, Laura Kenney,Walisundera M.N. Ratnayake , 2016年03月

    PLoS ONE , 11(1) , 0 - 0

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著書 【 表示 / 非表示

  • 日本食およびその素材の健康機能性開発

    長阪 玲子 , 2016年08月

    シーエムシー出版 , 貝・エビ・カニ , 159-168

  • Wheat and Rice in Disease Prevention and Health: Benefits, Risks and Mechanisms of Whole Grains in Health Promotion

    Islam Md. Shafiqul, Matsuki Naoki, Nagasaka Reiko, Ushio Hideki, Hori Masatoshi , 2014年08月

    Elsevier , Rice Bran Antioxidants in Health and Wellness , 443-451

  • Lipid Oxidation: Challenges in Food Systems

    The Han Nguyen, Reiko Nagasaka, and Toshiaki Ohshima , 2013年07月

    AOCS press , The Natural Antioxidant Ergothioneine Resources, Chemical Characterization, and Applications , 381-415

  • Bioactive Food as Dietary Interventions for Diabetes

    H. Ushio, K. Ohara, R. Nagasaka, M. Hori , 2013年07月

    Elsevier , Plant-Derived Hydroxycinnamate Derivatives, Insulin Sensitivity, and Adiponectin: Implication for Diabetes Control. , 145-156

  • In Aquaculture Book 1 Chapter 9

    Angel Balisi Encarnacion, Huynh Nguyen Duy Bao, Reiko Nagasaka, Toshiaki Ohshima , 2012年07月

    , Novel Approach for Controlling Lipid Oxidation and Melanosis in Aquacultured Fish and Crustaceans: Application of Edible Mushroom (Flammulina velutipes) Extract In vivo , 157-184

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授業科目 【 表示 / 非表示

  • 担当授業(学部)

    セミナー

  • 化学実験

  • 卒業論文

  • 基礎分子生物学

  • 食品化学基礎実験

  • 食品化学実験

  • 食品生産学実習

  • 食品生産科学入門実験

  • 担当授業(大学院)

    食品栄養機能学

  • 食品物理化学特論