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長阪 玲子 (ナガサカ レイコ) Nagasaka Reiko
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論文 【 表示 / 非表示 】
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Visualization of dietary docosahexaenoic acid in whole-body zebrafish using matrix-assisted laser desorption/ionization mass spectrometry imaging
34. Kazuaki Yoshinaga, Yuka Usami, Aya Yoshinaga Kiriake, Hitomi Shikano, Shu Taira, Reiko Nagasaka, Seiya Tanaka, Naohiro Gotoh , 2021年02月
The Journal of Nutritional Biochemistry , 100 (108897)
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Leptin promotes the fat preference associated with low-temperature acclimation in mice.
Reiko Nagasaka, Hazuki Nakachi, Yuka Onodera, Yuki Ishikawa, Toshiaki Ohshima , 2020年06月
Bioscience, biotechnology, and biochemistry , 84 (6) , 1250 - 1258
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Low 25-hydroxyvitamin D levels are more prevalent in Canadians of South Asian than European ancestry inhabiting the National Capital Region of Canada.
Nagasaka R, Swist E, Sarafin K, Gagnon C, Rondeau I, Massarelli I, Cheung W, Laffey P, Brooks SP, Ratnayake WMN , 2018年
PloS one , 13 (12) , e0207429
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Effect of Proteolysis on the Meat Quality of a Brand Fish, Red Sea Bream Pagrus major
Nagasaka Reiko, Harigaya Atsuko, Ohshima Toshiaki , 2018年
Food Science and Technology Research , 24 (3) , 465 - 473
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Effect of Proteolysis on the Meat Quality of a Brand Fish, Red Sea Bream Pagrus major
Nagasaka Reiko, Harigaya Atsuko, Ohshima Toshiaki , 2018年
Food Science and Technology International, Tokyo , 24 (3) , 465 - 473
著書 【 表示 / 非表示 】
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発酵美容成分の開発
長阪 玲子 , 2020年03月
シーエムシー出版 , エルゴチオネイン , 0-0
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日本食およびその素材の健康機能性開発
長阪 玲子 , 2016年08月
シーエムシー出版 , 貝・エビ・カニ , 159-168
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Wheat and Rice in Disease Prevention and Health: Benefits, Risks and Mechanisms of Whole Grains in Health Promotion
Islam Md. Shafiqul, Matsuki Naoki, Nagasaka Reiko, Ushio Hideki, Hori Masatoshi , 2014年08月
Elsevier , Rice Bran Antioxidants in Health and Wellness , 443-451
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Lipid Oxidation: Challenges in Food Systems
The Han Nguyen, Reiko Nagasaka, and Toshiaki Ohshima , 2013年07月
AOCS press , The Natural Antioxidant Ergothioneine Resources, Chemical Characterization, and Applications , 381-415
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Bioactive Food as Dietary Interventions for Diabetes
H. Ushio, K. Ohara, R. Nagasaka, M. Hori , 2013年07月
Elsevier , Plant-Derived Hydroxycinnamate Derivatives, Insulin Sensitivity, and Adiponectin: Implication for Diabetes Control. , 145-156
授業科目 【 表示 / 非表示 】
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担当授業(学部)
セミナー
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分子生物学
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化学実験
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卒業論文
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情報リテラシー
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食品化学基礎実験
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食品化学実験
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食品生産学実習
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食品生産科学入門実験
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担当授業(大学院)
食品保全機能学特別演習
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食品保全機能学特別研究
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食品栄養機能学
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食品機能化学特論