Pict a

SUZUKI Toru

Job title: Research Professor
Department: Office of Management Strategy for Marine Studies
Degree: Doctor
Major: 農学

Link

Researcher ID 産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース Researchmap

 

Papers 【 display / non-display

  • Effect of supercooling accompanying the freezing process on ice crystals and the quality of frozen strawberry tissue

    Kobayashi Rika, Suzuki Toru , 2019.03

    INTERNATIONAL JOURNAL OF REFRIGERATION-REVUE INTERNATIONALE DU FROID

  • Multiple Glass-Transitions of Globular Protein BSA Aqueous Solutions Depending on the Hydration Degree

    Watanabe Keisuke, Kawai Kiyoshi, Nagoe Atsushi, Suzuki Toru, Oguni Masaharu , 2019

    Bulletin of the Chemical Society of Japan

  • 第1回 冷凍食品の活用法 冷凍食品の基礎知識~食品冷凍と冷凍による食品変化のメカニズム~

    鈴木徹 , 2018.10

    日本栄養士会雑誌

  • 食品の凍結・保管・解凍による品質変化の全体像

    鈴木徹 , 2018.09

    食品と開発

  • 冷凍野菜類の品質向上と品質評価手法に関する研究

    常門加奈, 宮脇長人, 鈴木徹 , 2018.06

    日本食品保蔵科学会大会講演要旨集

display all >>

Books 【 display / non-display

  • 野菜のおいしい冷凍・解凍

    島本 美由紀, 鈴木 徹 , 2018.11

    毎日新聞出版 , 0-0

  • 野菜のおいしい冷凍・解凍

    鈴木 徹(食品科学), 島本 美由紀 , 2018

    毎日新聞出版 , 0-0

  • 食品分野における非加熱殺菌技術

    執筆者 計19名 , 2013.11

    株式会社エヌ・ティー・エス , 第2講 冷凍による非加熱殺菌技術への応用の可能性 , 25-43

  • 生食のおいしさとリスク

    一色賢司/監修 執筆者 計58名 , 2013.07

    株式会社エヌ・ティー・エス , 第4章 生食の対処技術と衛生管理 第7節 鮮度保持技術(冷凍・冷蔵) , 487-502

  • おいしさそのまま冷凍食品 基礎を学ぼう(DVD)

    制作協力 , 2011.12

    社団法人 日本冷凍食品協会 , CHAPTER2 冷凍食品のできるまで , 0-0

display all >>

 

Lesson Subject 【 display / non-display

  • Lesson Subject(Undergraduate)

    Food Refrigeration

  • Lesson Subject(Graduate School)

    Special Seminar in Salad Science

  • Research in Salad Science

  • Salad ScienceⅠ

  • Salad ScienceⅡ

  • Properties of Foods in Low Temperature

  • Advanced Food Refrigeration Technology

  • Special Seminar in Food Technology

  • Research in Food Technology

  • Advanced Research in Advanced Food Science and Technology

  • Trans-laboratory Internship of Food Science and TechnologyⅠ

  • Trans-laboratory Internship of Food Science and TechnologyⅡ