Link |
|
SUZUKI Toru
|
Papers 【 display / non-display 】
-
Effect of supercooling accompanying the freezing process on ice crystals and the quality of frozen strawberry tissue
Kobayashi Rika, Suzuki Toru , 2019.03
INTERNATIONAL JOURNAL OF REFRIGERATION-REVUE INTERNATIONALE DU FROID
-
Multiple Glass-Transitions of Globular Protein BSA Aqueous Solutions Depending on the Hydration Degree
Watanabe Keisuke, Kawai Kiyoshi, Nagoe Atsushi, Suzuki Toru, Oguni Masaharu , 2019
Bulletin of the Chemical Society of Japan
-
第1回 冷凍食品の活用法 冷凍食品の基礎知識~食品冷凍と冷凍による食品変化のメカニズム~
鈴木徹 , 2018.10
日本栄養士会雑誌
-
食品の凍結・保管・解凍による品質変化の全体像
鈴木徹 , 2018.09
食品と開発
-
冷凍野菜類の品質向上と品質評価手法に関する研究
常門加奈, 宮脇長人, 鈴木徹 , 2018.06
日本食品保蔵科学会大会講演要旨集
Books 【 display / non-display 】
-
野菜のおいしい冷凍・解凍
島本 美由紀, 鈴木 徹 , 2018.11
毎日新聞出版 , 0-0
-
野菜のおいしい冷凍・解凍
鈴木 徹(食品科学), 島本 美由紀 , 2018
毎日新聞出版 , 0-0
-
食品分野における非加熱殺菌技術
執筆者 計19名 , 2013.11
株式会社エヌ・ティー・エス , 第2講 冷凍による非加熱殺菌技術への応用の可能性 , 25-43
-
生食のおいしさとリスク
一色賢司/監修 執筆者 計58名 , 2013.07
株式会社エヌ・ティー・エス , 第4章 生食の対処技術と衛生管理 第7節 鮮度保持技術(冷凍・冷蔵) , 487-502
-
おいしさそのまま冷凍食品 基礎を学ぼう(DVD)
制作協力 , 2011.12
社団法人 日本冷凍食品協会 , CHAPTER2 冷凍食品のできるまで , 0-0
Lesson Subject 【 display / non-display 】
-
Lesson Subject(Undergraduate)
Food Refrigeration
-
Lesson Subject(Graduate School)
Special Seminar in Salad Science
-
Research in Salad Science
-
Salad ScienceⅠ
-
Salad ScienceⅡ
-
Properties of Foods in Low Temperature
-
Advanced Food Refrigeration Technology
-
Special Seminar in Food Technology
-
Research in Food Technology
-
Advanced Research in Advanced Food Science and Technology
-
Trans-laboratory Internship of Food Science and TechnologyⅠ
-
Trans-laboratory Internship of Food Science and TechnologyⅡ