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小林 武志 (コバヤシ タケシ)

KOBAYASHI Takeshi

職名: 准教授
所属: 海洋生物資源学部門
学位: 博士
学位の分野名: 水産学

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Researcher ID 産学・地域連携推進機構 研究者総覧データベース Researchmap

 

論文 【 表示 / 非表示

  • Malachite-green-removing properties of bacterial strain isolated from fish pond in Thailand

    T. Kobayashi, H. Taya, P. Wilaipun, W. Chinaksorn, K. Yonezuka, T. Harada, W. Ishida, H. Yano, T. Terahara, C. Imada, M. Kamio , 2017年09月

    Fisheries Science , 83 , 827 - 835

  • Diversity of the bacterial community in Myanmar traditional salted fish yegyo ngapi

    Takeshi Kobayashi, Chihiro Taguchi, Kakeru Kida, Hiroko Matsuda, Takeshi Terahara, Chiaki Imada, Nant Kay Thwe Moe, Su Myo Thwe , 2016年09月

    World Journal of Microbiology and Biotechnology , 32 Article 166 , 1 - 9

  • Production of bacteriocin by Virgibacillus salexigens isolated from

    Kobayashi T, Agustini TW, Ibrahim R, Kamei K, Kondo A, Kajiwara M, Ooka Y, Nakamura H, Terahara T, Imada C Author information , 2016年09月

    World Journal of Microbiologyand Biotechnology , 32(3) Article 47 , 1 - 9

  • Distribution of histamine-produ cing lactic acid bacteria in canned salted anchovies and their histamine production behavior

    Takeshi Kobayashi, Xuguang Wang, Naoki Shigeta, Chihiro Taguchi, Kouichi Ishii, Kei-ichi Shozen, Yasuyuki Harada, Chiaki Imada, Takeshi Terahara and Akira Shinagawa , 2016年09月

    Annals of Microbiology , 66(3) , 1277 - 1284

  • Bacterial community structures of deep-sea water investigated by molecular biological techniques.

    Terahara T, Yamada K, Nakayama J, Igarashi Y, Kobayashi T, Imada C , 2016年04月

    Gene , 576(2) , 696 - 700

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著書 【 表示 / 非表示

  • 水産食品デザイン学 編者:渡邉悦生

    渡邉悦生, 今田千秋, 臼井一茂, 大熊廣一, 大島敏明, 加藤登, 小林武志, 鈴木健, 濱田(佐藤)奈保子, 林哲仁, 吉江由美子, 任 恵峰 , 2004年02月

    成山堂書店 , 「第二部 2.3.1 フグ卵巣のぬか漬け」(P.96-P.105, 単独執筆),「第三部 3.1.10-3.1.12 生菌数測定と顕微鏡操作, pH測定, 遠心分離」(P.159-P.165, 単独執筆) , 1-236

 

授業科目 【 表示 / 非表示

  • 担当授業(学部)

    微生物学概論

  • 応用微生物学

  • 応用微生物学実験

  • 担当授業(大学院)

    微生物工学

  • 応用微生物学特論

  • 海洋生命科学基礎論Ⅰ

  • 海洋生命科学基礎論Ⅱ

  • 海洋生物工学特別演習

  • 海洋生物工学特別研究